Robicie wszystko (twórcy), by zniechęcić do gry. Pominę formy przymuszania do płacenia, bo kto chce ten płaci. Ale celowe błędy, to już lekka przesada. Przykład: przygoda - okradać bogatych a konkretnie obóz z sir robinem i czterema wieżami. Po zniszczeniu ostatniej wieży interfejs a dokładnie przycisk odwrotu nie reagował w efekcie 200 konnych bezsensownie straconych. Pewnie założenie jest proste - strać i ślij sms-y, by udało się skończyć przygodę. ŻENADA !!!

od tego jestem daleki, bo to tylko gra (na marginesie nudna jak flaki z olejem i pewnie jeszcze może z 1-2 levele i paaaa) ale o sposób w jaki wielu po prostu zdecyduje się wysłać kilka sms-ów, bo to surki brak na odbudowę woja, bo monet też brakuje itd. Dodam, że po ataku na każdą z 3 wcześniejszych wieżyczek sprawdzałem, czy jest możliwość odwrotu i spokojnie była. Po ataku na 4 już takiej mażliwości nie było, więc nie o lagi chodzi. A łącze mam stabilne i bardzo szybkie, komp też wypas, więc nie była to kwestia cache, łącza, czy kompa po mojej stronie. To tyle w temacie, napisałem po prostu, bo irytują mnie błędy softu a w szczególności cwaniacka-pazerność.

okaż mi gdzie i kiedy było jakiekolwiek przymuszenie do płacenia??? gra jest darmowa a płaci ten co chce mieć lżej czy łatwiej albo ten co wtopił coś w grze przez jakiś błąd chcąc ratować powodzenie przygody-przygoda może się nie powieść i świat się nie kończy na tym-chciałbym zobaczyć ten płacz i lament jakby wogóle nie było dostępnych poradników! wtedy dopiero support miałby lektury do czytania haha
Dało radę