Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Nowatorski pomysł - przenoszenie budynków

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Nowatorski pomysł - przenoszenie budynków

Byłoby bardzo fajnie gdyby w grze można było przenosić budynki.
    W grze zdecydowanie brakuje takiej funkcji i wyburzanie budynku na 5lvl, żeby zbudować drugi gdzie indziej jest dość czasochłonne.

Taką funkcję z pewnością da się wprowadzić miałby ikonkę z niebieskimi strzałkami i można by ją umieścić obok ikony wyburzania...

Początkujący Generał Awatar Tornados
    Serwer
    Kolonia
    Przeciez jest taka opcja tylko zostala czasowo usunieta z powodu problemow ;p

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    5/10, minus 2 punkty za brak ankiety;p
    "w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
    Start: teraz"
    "Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
    "W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Tornados Zobacz posta
    Przeciez jest taka opcja tylko zostala czasowo usunieta z powodu problemow ;p
    U Ciebie może jest.
    Ale ja jestem z czasów gdy opcje w grach istniały w celu sprawnego działania, a nie wyłącznie ikonki "opcja translacji x/y, której nasze fajtłapy nie umieją wdrożyć"

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez DrwalNadDrwale Zobacz posta
    U Ciebie może jest.
    Ale ja jestem z czasów gdy opcje w grach istniały w celu sprawnego działania, a nie wyłącznie ikonki "opcja translacji x/y, której nasze fajtłapy nie umieją wdrożyć"
    pograł 3 miechy i pozjadał wszelkie rozumy..jest problem z tym jakowys opcja non stop byla dostepna i bedzie jeno last miesiac cos sie poknocilo i te jak nazywasz "fajtłapy" z pewnoscia nad tym pracuja..ciekawe czy to odszczekasz jak naprawia ..wyroki ferowac kazdy potrafi..niestety.
    Ostatnio edytowane przez Duszysko40 ; 14.12.2013 o 18:11
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez Duszysko40 Zobacz posta
    (...)jeno last miesiac cos sie poknocilo i te jak nazywasz "fajtłapy" z pewnoscia nad tym pracuja..ciekawe czy to odszczekasz jak naprawia ..wyroki ferowac kazdy potrafi..niestety.
    Tak samo, bezosobowo się popsuło. Wiadomo, programy piszą się same, bezosobowo, zmiany w nich też są tak dokonywane.
    Działało. Nie trzeba było ruszać jak się nie umie wprowadzać zmian, jeśli coś nie działa należy wrócić do ostatniej działającej wersji.

Jest popsute, jest źle, dawać winnych.

//--
    Nadmienię iż ofermą trzeba być niesamowitą żeby przepuścić przez testy błąd i go wdrożyć.
    Jedna fajtłapa kontrolująca drugą i wdrażająca buble.
    Jedynym powodem mojego zainteresowania grą było to, że zrobiło to BB, miałem miłe skojarzenia z ich poprzednimi grami.
    Ostatnio edytowane przez DrwalNadDrwale ; 14.12.2013 o 19:38

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja zaś nadmienię ze trzeba byc niezłym bufonem aby gooowno o tym wiedziec tak mocno akcentowac wyzwiska pod adresem zupelnie nieznanym
    ale ty przecie wiesz jak sie owe gry tworzy ty malo tego wiesz co uczynic aby było ok..ty wiesz wszystko reszta to kupa "fajtłap" i tyle..

Uprawnienia umieszczania postów