Kupiec jak sama nazwa wskazuje kupuje.. a grze tylko sprzedaje..
Proponuję, aby kupiec mógł kupować od nas wszystkie towary (te, które sprzedaje) np. za 10% ich wartości. Myślę tu przede wszystkim o przygodach śmieciach.
Co Wy na to?
Kupiec jak sama nazwa wskazuje kupuje.. a grze tylko sprzedaje..
Proponuję, aby kupiec mógł kupować od nas wszystkie towary (te, które sprzedaje) np. za 10% ich wartości. Myślę tu przede wszystkim o przygodach śmieciach.
Co Wy na to?
Kupiec – dawna nazwa wędrownego handlarza, który przemieszczał się pomiędzy różnymi miastami i sprzedawał (ewentualnie kupował) towar.
a co do sprzedazy śmieciowych przygod, to już któras z rzedu taka propozycja, choć nie wiadomo, może akurat ona natchnie BB![]()
Problem polega na tym, ze wartosc posiadanych towarow jest czysto uznaniowa, wiec na dobra sprawe nie wiadomo za jaka cene mialby je kupowac.
"A necromancer is just a really, really late healer"
masz od tego handel.
juz bez jaj, a jak nie chcesz to krzyzykiem i masz problem z glowy.
Kupiec ktory skupuje przygody za mapy . bo niektore sa bez wartosci , chyba nie trzeba tlumaczyc ...
o teraz polecam spojrzec na temat pod Twoim, uzyć wyszukiwarki i zobaczyc czy taki pomysł sie przypadkiem juz nie pojawił.
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
o teraz prosze spojrzec i uzyc glowki jaki temat kolega ma a jaki ja
Po to masz X w prawym górnym rogu avatara przygody. Coś wg ciebie jest bezwartościowe usuwasz i po problemie. Temat wałkowany już od dawna. Nie chcesz niechcianych przygód nie wysyłaj odkrywcy po nie albo pogódź sie z tym że i takie będzie znajdował.
tak, wycięcie kawałka z jego pomysłu i zmiana z 10% na mapki sprawia że ten Twoj staje sie oryginalny i ciekawy.
http://forum.thesettlersonline.pl/th...t-przyg%C3%B3d.
Ostatnio edytowane przez thordis ; 03.12.2013 o 13:22
"w związku ze zgłoszonymi przez Was utrudnieniami jeszcze dziś nastąpi krótka przerwa techniczna:
Start: teraz"
"Generał Major NIE WALCZY, służy jedynie do transportu wojsk."
"W przypadku liczby 88 cenzura wiąże się z tym, iż liczba ta jest często stosowana jako zamiennik HH, będącego skrótem od "Heil Hitler"."
hehe czegoś takiego nie widziałemnapisałem wątek a dzień później to samo! Brawo!! Przynajmniej wiadomo kto czyta forum a kto tylko pisze posty
![]()