Pokaż wyniki od 1 do 1 z 1

Wątek: Brak płynności gry 50 level , resetowanie wykonanych czynności .

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia

Brak płynności gry 50 level , resetowanie wykonanych czynności .

Kiedyś poruszałem ten problem , ale wtedy to był problem z zadaniem długie łuki . Regularnie zatrzymuje mi się animacja , dokladnie to sprawdzilem włączając kantor handlowy , 27 sekund gra chodzi , potem na 3 sekundy włącza się klepsydra ( animacja , gra zatrzymuje się ) i znow 27 sekund jest ok i 3 sekundy klepsydra i tak regularnie cały czas. Do tego jesli przed sama klepsydrą np . uruchomię geologa , lub rzucę buffa , musze to po klepsydrze robić jeszcze raz bo mi si ta czynność resetuje . I tak mam już od dosyć dawna . Dopóki nie wszedłem na 50 level i oczywiście nie miałem tak zabudowanej wyspy było w porządku . Nie pomaga zmiana przegladarki , próbowałem też na innych kompach - sytuacja jest taka sama wszedzie .
    Czy ktoś z Was też ma coś takiego ? I czy jest na to jakiś sposób ?
    Dodam jeszcze , bo trudno to wytlumaczyć jak się nie widzi , po prostu gra zachowuje się tak jak przy błędzie z "dlugimi łukami" , z tym że zadanie nie wyskakuje .
    Ostatnio edytowane przez jemen2 ; 29.11.2013 o 22:26

Uprawnienia umieszczania postów