Strona 1 z 5 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 43

Wątek: niewolnicy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

niewolnicy

Znacie pewnie bardzo dobrze często drogie i krótkie premie wpadłem na pomysł żeby dało się robić premie z osadników długie ale niezbyt mocne był by to dobry sposób zaoszczędzenia materiałów głównie przydatne dla początkujących. Niewolników robiło by się w magazynie prowiantu oczywiście jak np byśmy zrobili premie z 100 to jak mamy przykładowa 1500 miejsca mamy już 1350 osadników zajętych to po wytworzenie premi nie przyjdzie nam 150 osadników tylko 50 puki premia działa Mam nadzieje że jeśli zostanie to wprowadzone to mocno pomorze to początkującym

Początkujący Odkrywca Awatar romsheff
    Serwer
    Czarci Gaj
    A może to napisać prościej ?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    poronione

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jakbyśopróczprzecinkówniestosowałjeszczespacji tozrozumiałbymjeszczemniejztegoconapisałeś

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jateżniebardzorozumiemnaczymtopolegaalebardzozroz umialejesttonapisane xD

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    "póki" a nie "puki" (pukać, to można w innych tematach)
    "pomoże" a nie "pomorze" (chyba, że chodziło Ci o Pomorze zachodnie, ale wówczas z dużej literki)

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jak wiemy to gra jest +7 wiec czepianie się osób które mogą być młodsze jest raczej niestosowne.

Osadnik Awatar Gacek666
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zaczynając od tego, że sama nazwa "niewolnicy" to poroniony idi_otyzm.... ehh....
    Co by miała dawać ta pożal się babce (pies ją lizał) premia??? ehhh.....
    A jakbyś nie zauważył, jak ktoś tobie daje premie, jest ona o 50% dłuższa, ehhhh........
    A jeszcze jakbyś wszedł na testowy, dowiedział byś się, że ma być nowy mag prow. do tworzenia czegoś w stylu egzo, ale z czasem irmy.. ehhhhh..

Początkujący Odkrywca Awatar Fredek_z_F-K
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    Jak wiemy to gra jest +7 wiec czepianie się osób które mogą być młodsze jest raczej niestosowne.
    A ja myślę, że ignorowanie rażących błędów ortograficznych powoduje, że się utrwalają.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez romsheff Zobacz posta
    A może to napisać prościej ?
    Ja to widzę tak, brakuje nam np 50 osadników aby osiągnąć pełny limit populacji, więc robimy sobie premie, która dobija do limitu i się wyłącza, żeby nie być stratnym na czasie jaki by mogła trwać po osiągnięciu limitu

Strona 1 z 5 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów