Zobacz wyniki ankiety: Wystawianie więcej niż 1 przedmiotu na handel w pojedynczej ofercie

Głosujących
19. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak, rozszerzony handel to dobry pomysł

15 78.95%
  • Nie, pomysł nie trafiony. Obecny system jest OK

3 15.79%
  • Nie wiem / Nie mam zdania

1 5.26%
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Rozszerzony Handel

Lipek

Rozszerzony Handel

Witam.
    Zaświtał mi pomysł o rozwinięciu handlu. Przykład: mamy w posiadaniu Biały Zamek i chcemy go zamienić na handlu, powiedzmy na Młyn Wodny. Zamek to koszt około 5k monet, natomiast Młyn równy 8k (ceny przykładowe). Wystawiamy Zamek + 3k monet w zamian za Młyn. W drugą stronę też może to działać. Wystawiamy Młyn za powiedzmy 2-3 Mroczne Wieże. Ilość surowców i przedmiotów jaka byłaby możliwa do wystawiania na handel to otwarta dyskusja, chodzi mi o sam pomysł. Co o tym sądzicie?

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Łączenie różnych produktów w jedną ofertą to nie najlepszy pomysł, chyba że będzie druga "waga" z innym interfejsem i wyglądem ofert.
    Prostszym rozwiązaniem a też na pewno bardzo przydatnym byłoby łączenie kilku takich samych towarów (przygód, budynków itp) które teraz można sprzedawać tylko pojedynczo.
    Czyli za 1 fortecę chcemy 2 rezydki albo za 2 Wyspy Piratów 1 Matczyna Miłość.

Lipek
    @RedJul
    Jakiekolwiek rozwiązanie podobne do mojego czy Twojego pomysłu, będzie krokiem naprzód.

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Temat był już wałkowany i póki co nic takiego nie ma w planach.

Początkujący Osadnik Awatar ptok178
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Nie taki zły;]

Moderator Forum Awatar Uranos_old
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam,

z uwagi na brak zainteresowania (ostatni wpis 28.11.2013 r.) zamykam wątek i przenoszę go do archiwum.

Pozdrawiam,
    MOD_Uranos

Uprawnienia umieszczania postów