Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Nieporpawna kolejność fal

Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Nieporpawna kolejność fal

Wysyłam 3 fale. Najpierw do walki wchodzi 1 fala, i 2 generałów w poprawnej kolejności(w odległości 2 chorągiewek) dochodzi do obozu. Potem generał z drugiej fali jest pominięty i wchodzi do walki generał z 3ciej fali. Naturalnie skutki są opłakane.

jest to ewidentny błąd gry - niepoprawne kolejkowanie generałów oczekujących na swoją turę.

Piszę to jako ostrzeżenie, a ticket poszedł.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Skoro jest to błąd to gdzie jest napisane jak jest poprawnie?

Na testowym atakowałem raz 3 falami - Szybki - Weteran - Major,
    Weteran i Major weszli do obozu zanim Szybki skończył walkę.
    A walczyli - Szybki - Major - Weteran.

Więc skąd masz informacje jak powinny walczyć, czy czasami sami (gracze) ich nie ustaliliśmy?
    A jak masz link do tej informacji to zapodaj, bo sam jestem ciekawy.

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    logicznym by było, gdyby kolejność atakowania była taka sama jak kolejność wejścia do obozu. ale racja, nigdzie tego nie napisano ;p

tez mi się zdarzyło przejechać na falach, ba! nawet podczas ataku na dwie fale głownie gdy gra stawała w miejscu, kosmiczny lag terefere, w raportach niewłaściwa kolejność, i połowa armii w piachu ;p

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No właśnie też chyba nie widziałem takiej informacji, może generałowie grają w kamień-papier-nożyce i tak decydują kto teraz będzie atakował.

Początkujący Odkrywca Awatar Duszysko40
    Serwer
    Czarci Gaj
    kolejnosc w raportach zawsze jest zla..ale ataki u mnie przynajmniej w dobrej kolejnosci..widze juz 3 -4 watek o pochrzanieniu sie atakow na kilka fal wiec cos w tym musi byc
    EXP2 -NIESPRZEDAWALNI
    In hoc signo vinces

Uprawnienia umieszczania postów