Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Niedziałają zadania Gildii

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Niedziałają zadania Gildii

Witam
    Mam problem jak w temacie. Mam gildie na serwerze Nowa Ziemia. Moja gildia obecnie liczy sobie 10 członków i na początku zadania pojawiały się normalnie. Jakiś tydzień temu coś się zmieniło w ilości osób jakie miały wykonać zadanie ( przeważnie musiało je wykonać 7 a pojawiło się ze musi wykonać je 8 osób) od momentu kiedy ostatnia osoba wykonała to zadanie nie pojawiają się żadne nowe zadania w gildii. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Gildia 36 osób serwer Słoneczny ogród , podobna sytuacja po wykonaniu kilka dni temu zadania z przygoda nie pojawiły sie nowe zadania ???

Osadnik Awatar maniekda
    Serwer
    Nowy Świat
    gildia 85 osób nowy świat od kilku dni brak zadań

zbojmamut
    mi działają
    gildia 70 osób było oczekujące kilka dni i wskoczyło dzisiaj normalnie i robimy
    pozdrawiam

Początkujący Osadnik Awatar orszi
    Serwer
    Złota Góra
    niestety od wczoraj i na Złotej Górze też brak zadań

sojusznicy się denerwują...

będzie jakaś odpowiedź ??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Jedyna odpowiedź to taka, że pracują w pocie czoła.... u nas zadania nie pojawiają się około miesiąca. Support milczy lub zbywa nas czymkolwiek. Niby wiedzą, niby robią.... ale kiedy zrobią tego nikt nie wie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nowa Ziemia. Gildia 98 osób.Zadań nie ma od około miesiąca.Support podobno coś z tym robi, ale efektów żadnych.Niema nawet przybliżonego terminu rozwiązania problemu.czarno to widze.....

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No brak tych zadań robi się denerwujące. Twórcy gry widocznie mają gdzieś swoich graczy skoro tak długo nie rozwiązują problemu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nowa Ziemia. Gildia 98 osób. Zadań nie ma od około eventu Wielkanocnego. Wydaje mi się, że w tej sytuacji powinno się już coś rozwiązać, a tu ...

P.S.
    Tylko nie piszcie, że to wersja beta i takie rzeczy mogą mieć miejsce. Odrobinę wzajemnego szacunku i do pracy Panowie z Support'u

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    u mnie wczoraj nowe zadanie pojawiło się dopiero po 21-szej

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów