Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Nieaktywny przycisk "graj"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Nieaktywny przycisk "graj"

Jak w tytule ,nie da się go wcisnąć -dodam,że komputer czyszczony przed chwilą i problem jest nadal.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a adres http://www.thesettlersonline.pl/pl/graj powoduje załacznie sie ładowania gry ?

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    kliknij w zakładkę "mój profil" przycisk graj powinien się uaktywnić.

SOS (Standardowa Odpowiedź Suportu) nr 1: Sprawdź, czy po wyczyszczeniu pamięci podręcznej przeglądarki internetowej - cache i przelogowaniu strony, problem nadal występuje, lub użyj innej przeglądarki.
    Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jak nigdy, po włączeniu przygody, wyrzuciło mnie z netu, po wejściu na net i zalogowaniu się do gierki weszłam na główną stronę i koniec gry. Restartowanie i ciągłe wylogowywanie nic nie pomagało / ciastka i inne śmieci miałam wyczyszczone przed wejściem do gry/, chyba w ciągu 1 godziny tego barachła nie uzbierało się mi na kompie. Zamknęłam przeglądarkę i zrezygnowana odpaliłam znowu grę z myślą, że moja gra na dziś zakończona, tym razem zaskoczyła. Miałam zamiar odpalić drugą przygodę, lecz wstrzymuję się by nie mieć podobnych problemów.

Uprawnienia umieszczania postów