Zobacz wyniki ankiety: Czy za gwiezdne monety powinny byc w sklepie propozycje graczy bądz ankieta przez BB

Głosujących
69. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

60 86.96%
  • Nie

5 7.25%
  • Nie mam zdania (jest mi obojętne)

2 2.90%
  • Inna propozycja

2 2.90%
Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Gwiezdne Monety

Osadnik Awatar Steelkill
    Serwer
    Nowa Ziemia

Gwiezdne Monety

Nie znalazłem nigdzie tematu z tym związanego

Pytanie co ma być w sklepie za gwiezdne monety?

Ponieważ widać ze niektóre nasze posty są czytane i przerzucane jako pomysły do gry (abstrahuje ze głwonie z niemieckiego Forum ale macie przykład - przygody baśniowe bądź też zadania kryzysowe)

Zatem proponuje by wrzucać tu propozycje co można kupić za te gwiezdne monety
    1. książki, manuskrypt, tomy - cena 50, 100, 150 za szt (albo inny przelicznik 25,50,75 za szt)
    2. fasole - 1 moneta gwiezdna = 2 fasole (przelicznik był bodajze 400 expa = 1 moneta)
    3. nowy zaciąg = 25-50 monet
    4. dosypki złota (może jakaś nowa większa +750 albo więcej)
    5. Stadionowe przekąski - (lub inny buff x4 lub x5)

Prosze o merytoryczne uwagi i nie miauczenie ze się nie da albo nie ma sensu będę dorzucał propozycje

Inne propozycje (graczy)
    6. domki na wodzie (dodatkowe 3 szt)
    7. manufaktury (dodatkowe 2 szt)
    8. Dodatkowy specjalny Budynek (np. wytwórca pokarmu dla rybek uzupełniający złoże
    9. dodatkowe miejsce na budynki (wyspa albo coś w tym stylu)
    Ostatnio edytowane przez Steelkill ; 12.08.2013 o 14:19
    Świat milczy, Ty wołaj!
    ”Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi prawdę” (Platon)

Odkrywca Awatar Angelkaxd
    Serwer
    Kolonia
    Kolejnym krokiem będzie wprowadzenie nowej kategorii w Sklepie w grze. Sekcja ta będzie zawierać bardzo przydatne rzeczy, dostępne za "Star Coins". Przedmioty z tej sekcji znajdują się jeszcze w fazie wewnętrznych testów. Więcej informacji na ich temat zostanie opublikowanych w późniejszym terminie, podobnie jak termin ich wprowadzenia do gry.
    Z pamiętnika dewelopera
    Także niestety musimy czekać, a ile? heheh nie wiadomo

Osadnik Awatar Steelkill
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tak Angelkaxd wiemy ze trzeba czekać. Ale jak maja mi dać królika z czekolady albo doładowanie węgla lub kosz egzotyczny to niech to sobie w d.. wsadzą )

znaczy do szuflady z nietrafionymi pomysłami

tak btw . z tego co wiem większość 50 lvlowych graczy ma od 2-5k monet (wiem są tacy co i po 20k maja ale nie jest to wiekszosc)
    Ostatnio edytowane przez Steelkill ; 12.08.2013 o 12:24
    Świat milczy, Ty wołaj!
    ”Za największego wroga ludzie mają tego, kto mówi prawdę” (Platon)

Serwer
    Kolonia
    Steelkill to chyba u Ciebie na serwerze są takie wyniki
    Bo z tego co dowiadywałam się na Kolonie, to ja mając 15k monet, mam ich mało ;p
    u mnie w gildii jest osoba mająca 80k gwiezdnych monet .... więc ciężko BB będzie zoptymalizować sklep, ale coś czuje, że ceny będą podobne jak na targowisku gildii.

EDIT
    A te ceny, które podałeś w pierwszym poście dla mnie są zdecydowanie nie realne i nie chciałabym aby takie były ;p
    Są za tanie ;D

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Popieram w 100%, ale że dadzą możliwość wymiany SC na fasole nie liczę.
    Za to jakby można było kupić nadgodziny, mayersa czy hot dogi byłoby genialnie.
    Niech się spieszą bo prawie 96k star coinsów czeka na wydanie

Ja bym też zaproponował możliwość wymiany SC na monety gildii w magazynie prowiantu oraz możliwość zakupu 3 x domów na wodzie za SC oraz 2 x manufaktura lub chatka leśnika.
    To ma być nagroda za granie pustych pkt exp więc danie extra domów manufaktury czy chatki to powinna być podstawa.

Odkrywca Awatar sparkz
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja natomiast naiwnie spodziewam sie czegos oryginalnego, co bedzie kosztowalo duuuzo monet, ale nie bedzie dostepne w konwencjonalny sposob.
    "A necromancer is just a really, really late healer"

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Czarci Gaj
    Świetne byłoby jakby np za star coinsy można było kupić nowe ziemie obok tej wyspy.
    Np 20k star coins wyspa o możliwości postawienia np 25 budowli dla mnie genialne w swojej prostocie.

Serwer
    Kolonia
    Może zrobia te nowe budynki typu połączenie silosu z gospodarstwem i polem pszenicy ;D
    Bo skoro nagdrody sa w fazie testów (tak pisali w pamiętniku) to być może będzie to coś nowego ;D

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Przedmioty z tej sekcji znajdują się jeszcze w fazie wewnętrznych testów.
    Jak dla mnie to jest wyraźna informacja, że chodzi o coś nowego, coś czego do tej pory nie było w grze. Po co mieliby przeprowadzać wewnętrzne testy zajączków z czekolady czy koszów egzotycznych?

Odkrywca Awatar RedJul
    Serwer
    Nowa Ziemia
    bo testują:
    1. Zając czekoladowy z lukrem - czas działania 18h
    2. Kosz egzotyczny z palmą - czas działania 16h
    3. i reszta też w tym stylu

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów