Modyfikacja: nagroda może być tygodniowa, miesięczna, kwartalna, roczna, a najlepiej wszystkie opcje.
Przykładowe Zadania: wykonaj 20 przygód dowolnych, wymień 20 dropów - nagroda tygodniowa; wykonaj 80 przygód dowolnych, wymień 80 dropów - nagroda miesięczna, itp itd.
Przygody dowolne nie narzucane przez BB, każdy robi co lubi, chodzi o liczbę nie rodzaj przygody.
Zadanie nie obowiązkowe, robisz masz nagrody, nie robisz nie dostajesz nic.
Zauważyłem, że coraz mniej ludzi robi przygody, moim zdaniem gra powoli umiera. Bardzo ciężko jest wymienić drop z jakiejkolwiek przygody, tylko wszystko idzie na sprzedaż. Mam propozycję aby stworzyć zadania, albo coś takiego jak statek, coś co by naliczało dodatkowe nagrody za zrobienie np tygodniowo 20 przygód, czy 25. Zmobilizuje to graczy do robienia przygód, tylko nagrody nie jakiś badziew, dajcie ludziom miecze, łuki, najemników i ruszą na nowo przygody, a tak nikomu nic się nie chce robić.
Zadanie zrób 20 przygód w tygodniu, wymień 20 dropów(skoro przygody są kilkuosobowe, myślę że twórca gry przewidział wymiany dropów, nie tylko pomoc w ubiciu), sprzedaj 20 dropów i nagrody dodatkowe za to, na bazie statku. Wiem, że technicznie można to zrobić.
Dopiszę, bo chyba nie bardzo wiadomo o co chodzi. Tak czy siak, każdy z nas robi przygody. Bo aby zdobywać kolejne lvl trzeba robić przygody. Celem tych nagród jest zwiększenie ilości robionych przygód, nic więcej. Przykładowo, jeśli ustalimy nagrodę za 20 przygód, to ktoś kto robi sobie 1 przygodę tygodniowo niech sobie robi, nic nie traci, natomiast ktoś kto robi tygodniowo 25 przygód, zyska kolejne nagrody. Nic nie tracimy, po wprowadzeniu jedynie zyskujemy. To tak jak jest statek, chcesz to robisz zadania, nie chcesz to nie dostaniesz gwiezdnych monet, proste.