Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: PROBLEM - "Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

PROBLEM - "Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się"

Witam

Otóż od trzech tygodni występuję u mnie problem który w oknie komunikatów wyświetla się jako "Logowanie na serwer rozmów nie powiodło się". Z tego też powodu nie jestem w stanie na bieżąco śledzić rozmów na chatcie czy innych oknach komunikacji (handel, gildia itd). Nie licząc tego błędu konto działa prawidłowo i poprzez skrzynkę jestem w stanie komunikować się z innymi użytkownikami oraz handlować z nimi. Niestety mimo wysłanych wiadomości do supportu ciągle jestem przez nich olewany... zero odpowiedzi.

Zaznaczam od razu że problem ten występuje na każdym komputerze niezależnie od przeglądarki - konto innego gracza (w tym wypadku szfagra) na moim komputerze działa prawidłowo. Ciacha i wirusy nie wchodzą w rachube

screen...
    Ostatnio edytowane przez QDL667 ; 04.07.2013 o 20:26

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mam taki sam problem. Tylko że u mnie raczej jest to spowodowane przez wysoki i zmienny ping (od 120 do 1000 ms). O dziwo nie mogę połączyć się z serwerem rozmów tylko na Google Chrome i Firefoxie. Na Operze działa, ale na tej przeglądarce BB podkrada mi koszyki :P . Chętnie też poznam rozwiązanie tego problemu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    A widzisz... u mnie FF, Chrome, Opera, IE nie śmiga ;/ sprawdzane na 4 różnych kompach i lipa... Nie jest to problem w stylu "raz działa raz nie działa" tylko stale od 3 tygodni mam utrudnioną konwersacje z innymi graczami;/

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    QDL667, sugeruję napisać bezpośrednio do Supportu: brak dostępu do czatu na Twoim koncie to nie błąd.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez QDL667 Zobacz posta
    Niestety mimo wysłanych wiadomości do supportu ciągle jestem przez nich olewany... zero odpowiedzi.
    Pisałem dwa razy i zero odpowiedzi, dlatego też założyłem ten wątek

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    QDL667 chodzi o to, żeby zaciekawić ludzi z supportu. Jeśli w temacie napiszesz, że błędu nie ma to oni chętniej przeczytają taką wiadomość . BB_Xaar podpowiada, że support trzeba wziąć sposobem

Odkrywca Awatar Kranderga
    Serwer
    Słoneczny Gród
    bo to nie błąd tylko Ban
    Oczywiście, nasz dział techniczny pracuje nad wyeliminowaniem poprawnego działania gry, jednak nie możemy przewidzieć jak długo prace te potrwają. Stan: To nie jest bug.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Czy wy również nie możecie się do gry zalogować?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    właśnie coś chyba im padło albo nie mają miejsca na balony i wietrzą magazyny

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    No i cóż... minęły 4dni od wysłania kolejnych dwóch wiadomości i support dalej mnie olewa... DZIĘKI WIELKIE

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów