Wiece mam problem od czwartku mam ZONGA
przy logowaniu sie juiz na wyspe nastepuje
Obszar serwera uszkodzony
W tym obszaze wystapil blad, prosimy sprobowac ponownie
Wiece mam problem od czwartku mam ZONGA
przy logowaniu sie juiz na wyspe nastepuje
Obszar serwera uszkodzony
W tym obszaze wystapil blad, prosimy sprobowac ponownie
Moje kondolencje Robert..... Opisany problem masz w poscie "uwaga na reset konta". Musisz do suportu napsać-zresetuja ci konto,oddadza budunki z eventow i oddadza klejki ktore kupiles dostaniesz 8k surowcow na start-porażka...DOPADŁ CIE SYSTEM......
Pozdrawiam.
wat25: nie wprowadzaj nikogo w błąd, spora część zablokowanych stref która nie zostanie naprawiona automatycznie jest naprawiana ręcznie, a reset konta to już ostateczność i takich osób za dużo nie ma.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
Ja mam ten sam problem od wczoraj nie moge sie zalogowac do gry i wyskakuje mi ten sam komunikat. Pisalem do supportu ale narazie cisza. Mam nadzieje ze mi nie zresetowalo konta bo bylem na 48 lvl a slyszalem ze ktos byl na 44lvl i spadl na pierwszy a support sie na niego wypiol !!!
Oto co ja dostałem tekst zamieszczony poniżej. OK, mogę się zgodzić na utratę pewnych rzeczy, ale uważam, że proponowane surowce przez Support są trochę śmieszne. Tak na prawdę to żałuje tych paru stów zainwestowanych w tą grę. Słuszne są słowa o zapisywaniu i odtwarzaniu danych z ostatnich logów. Poziom mój nie był wysoki, zaledwie 38, samych surowców się trochę w magazynach uzbierało. I teraz dostaję, moim zdaniem trochę śmieszną ilość na start - bo niestety rusza się o poziomu 1 z przejściem przez wszystkie samouczki.
W dniu 2013-06-10 10:52:38 użytkownik Account Support <account.support@thesettlersonline.pl> napisał:
Witaj kesso11,
Bardzo mi przykro, iż Twój problem nie został naprawiony. Jest mi niezmiernie przykro, lecz niestety, wszystkie dostępne narzędzia i środki mogące rozwiązać problem zaistniały w Twojej rozgrywce, zostały wyczerpane.
Jeśli wyrazisz zgodę, na Twoim koncie może zostać uruchomiona opcja „ reset konta”.
Twoje konto powróci wówczas do pierwszego poziomu i rozgrywka ponownie rozpocznie się od przejścia samouczka.
Wiąże się to zarówno ze stratą wszystkich budynków, jak i zakupionych przez Ciebie specjalistów.
Reset konta jest o tyle korzystniejszą opcją od likwidacji obecnego konta i założenia nowego, gdyż wszyscy Twoi znajomi pozostaną na liście, a w sytuacji, gdy jesteś członkiem lub liderem gildii również w tej materii nic nie ulegnie zmianie .
Jeśli opcja umożliwiająca reset konta zostanie przez nas aktywowana i będzie dostępna po zalogowaniu się na stronie głównej w zakładce „Mój profil”, wówczas w okno „reset konta” należy wpisać hasło używane do logowania się do gry.
W ramach rekompensaty otrzymasz następujące rzeczy:
- wszystkie klejnoty przez Ciebie zakupione, nawet te które zostały użyte
- wszyscy specjaliści którzy nie zostali zakupieni za klejnoty, czyli ci zakupieni za prezenty eventowe
- budynki zakupione za prezenty eventowe
- 3 ostatnie prezenty otrzymane z systemu
- wszystkie rzeczy otrzymane z pudełek, które nie zostały automatycznie zwrócone na konto
- po 4000 kamieni, desek iglastych i narzędzi, po 2500 marmuru, desek liściastych i monet oraz po 1500 granitu, desek egzotycznych i map.
Najmocniej przepraszamy za wszelkie utrudnienia i niedogodności z tej sytuacji wynikające.
Życzymy miłego dnia.
Pozdrawiam,
Monika
Zespół The Settlers Online
Zakrecony proszę cię... niedużo nie ma xDa reset konta to już ostateczność i takich osób za dużo nie ma.
Pocieszenie na lata? Jak to w ogóle możliwe że tacy są? I dostają jakieś bezwartościowe śmieci jako rekompensatę?
To mogli by expa na 50 lvl dać jak takie błędy mają.- po 4000 kamieni, desek iglastych i narzędzi, po 2500 marmuru, desek liściastych i monet oraz po 1500 granitu, desek egzotycznych i map.
Ostatnio edytowane przez Piotru70 ; 10.06.2013 o 18:49
Współczuje i boje sie o swoje konto sporo zainwestowalem i szkoda bylo by to stracic czy nie mal ze od zera zaczynac
A co z towarami z gwiazdy?
jeden przykład - znam gracza który ma ponad 700 zaciągów.
Gdyby dostał reset - zwrócono by mu je?
Są gracze którzy po sprzedaży wszystkiego z gwiazdy plus to co mają w magazynach plus budynki na wyspie z milion monet by uzbierali.
A ile BB proponuje?
A co tymi co kupili sobie kopalnię diamentów a po pół roku za diamenty z pierwszej kupili drugą, znowu 1/2 roku mają czekać?
Są backupy, sprawdzić co gracz miał i to zwrócić czy w formie bezpośredniej (budynki, przygody, bufy, towary które były w magazynie i gwieździe) i w pośredniej czyli niezbędną ilość monet i granitu do podniesienia budynków na poziom sprzed resetu. Plus exp pozwalający osiągnąć wcześniej posiadany poziom.
Tylko to wymaga zachodu ze strony BB (bo samo w sobie nic nie kosztuje), prościej gracza zbyć ochłapami, może się odczepi a jak nie niech pisze na Berdyczów.
Jeszcze tydzień temu bylem w takiej samej sytuacji jak wy (Obszar serwera uszkodzony) konto było nieaktywne 3tygodnie a jedyne co proponowali to 'reset'. Walczcie o swoje konta do końcaa to jest moja rada, mi się udało mam nadzieje że Wam też.
Ja juz od niedzieli nie moge sie zalogowac i obawiam sie ze trafilo wlasnie na mnie z tym resetem konta. Mam 48 lvl wiekszosc budynkow na 5 lvl wszystkich mozliwych odkrywcow, 7 generalow, 8 geologow juz nie pamietam ile silosow i mlynow wodnych. Poswiecilem grze ponad rok, grajac codziennie po kilka godzin. !!! I teraz w ramach rekompensaty mam dostac 1 lvl, pare kamienie i troche desek !!!
To jest jakas kpina, tym bardziej ze kupowalem u nich co miesiąc klejnoty.