Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Logowanie nie powiodło się

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Logowanie nie powiodło się

Witam jest jakiś problem z zalogowaniem się , po wpisaniu hasła wyskakuje info ze logowanie nie powiodło się , temat zgłoszony , niestety wyspa padnie jak kawka .

A co ma powiedzieć gracz co nie może sie zalogować i w oczach wyspa umiera , wczoraj było Ok dzisiaj klapa

Nie mam żalu do Zakręconego ale do producenta owej gry

Cytat Zamieszczone przez MOD_Zakrecony Zobacz posta
    Agnieszka_N: no jednak można się zalogować, gdybym sam miał taki komunikat to bym nie dopytywał. Nie pamiętam wszystkich błędów dlatego pytam czy jest to bład strony czy bład gry.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony
    Wiec wpisuje Hasło i daje z automatu info ze nie powiodło się , nie zmieniał danych wiec coś jest nie tak skoro wczoraj było Ok a dzisiaj nie jest . Logowanie nie powiodło się

Ciasteczka i inne takie też zostały usunięte , 3 przeglądarki i nic logowanie nie powiodło się , Caps lock i Num Lock też testowane , adres meilowy poprawnie wpisany i nic
    Ostatnio edytowane przez MOD_Deirdre ; 01.06.2013 o 20:19 Powód: Połączono posty.

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Skorpionka2012: z tym problemem akurat się spotkałem kilka razy, głównie ze względu na fakt, że w przeglądarce mam zapamiętany login i hasło i wciskałem przycisk logowania przed całkowitym wczytanie strony, ale przy takiej ilości prób o jakiej mówisz można to wykluczyć.

W tym przypadku proponuję spróbować zalogować się bezpośrednio na stronie UBI: https://secure.ubi.com/register/Login.aspx jeśli logowanie przebiegnie pomyślnie to proszę spróbować zalogować się wówczas poprzez stronę, jeśli nie pomoże to wówczas pozostanie kontakt z supportem.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    niestety nie udało się , myślę że mogło dojść do włamania ((

Temat rozwiązany , udało mu się wejść ale sam nie wie jakim cudem , lecz sprawa jest dziwna bo z 4 komputerów nie było to możliwe
    Ostatnio edytowane przez MOD_Zorro ; 02.06.2013 o 19:10 Powód: połączenie postów

Uprawnienia umieszczania postów