i tak od okolic godziny pierwszej, ktoś tak jeszcze ma na kolonii, czy jestem wyjątkiem?
i tak od okolic godziny pierwszej, ktoś tak jeszcze ma na kolonii, czy jestem wyjątkiem?
Konta "padają jak muchy" a support nic z tym nie robi. Szkoda inwestować w tą grę jakieś realne pieniądze.
@Palibebech W nocy jest uruchamiany skrypt, który potrafi odblokowywać takie strefy. Jeśli dziś dalej występuje u Ciebie taki błąd napisz do supportu (formularz kontaktowy na stronie głównej).
@tomasz1 support to nic innego jak punkt obsługi klienta, ma ograniczone możliwości i to co przekracza jego kompetencje jest przekazywane do innych działów. Z obserwacji forum śmiem twierdzić, iż takie zdarzenia są marginalne...
Tak też czuje się potraktowany "marginalnie". Nie mam dostępu do konta od ponad dwóch tygodni a jedyne co mi zaproponowano to reset bez żadnej rekompensaty. Z lektury maili jakie dostałem od supportu śmiem twierdzić że w mojej sprawie nie jest podejmowane żadne działanie naprawcze.
mi teraz dopiero wyświetlać ten błąd zaczeło
U mnie jest tak samo od soboty, sprawa zgłoszona do supportu i czekam... ale zaczyna brakować mi cierpliwości![]()
MOD_Zorro: Może dla Ciebie sprawa jest marginalna ale uwierz mi dla mnie i innych graczy taka nie jest. Czas najwyższy przestać traktować graczy jako statystykę i skupić się na rozwiązaniu tego problemu bo z moich obserwacji nie robicie nic....
Ja , tez mam taki problem. W tym obszarze wystąpił problem , spróbowac pózniej. Na tescie normalnie chodzi.Tak nie można.
Testowy to zupełnie osobny serwer, nie mający nic wspólnego z serwerami głównymi. Oby pomógł Ci skrypt naprawiający uszkodzone obszary (uruchamiany w godzinach nocnych). Jeśli jutro rano nie uda Ci się wejść do gry, musisz pisać do supportu.