Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: błędy w misjach

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

błędy w misjach

Może się powtarzam, ale napisałam o problemach do supportu i błędy nie zostały naprawione. Pierwszy problem to wykonane zadanie śmierć przywódcom pokazuje się zawsze po zalogowaniu, drugi problem to zadanie egzotyczne drewno na sprzedaż, kupiłam 100 szt drewna na rynku od innego gracza, a zadanie nie zostało zaliczone. Więc proszę o pomoc.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Obecna sytuacja - aktualizacja (07.03.2013)

Drodzy Gracze,
    (...) informacje związane z błędnym działaniem kilku zadań, zostały już przekazane do odpowiedniego departamentu. Między innymi mam na myśli: "Taktyk", "Ochotnik", "Więcej włości" oraz "Śmierć przywódcom". (...) Na razie mogę jedynie prosić o jeszcze trochę cierpliwości.

BB_xaar
    zamieszczone tu: http://forum.thesettlersonline.pl/th...ja-(07.03.2013)

Egoztyczne drewno na sprzedaż (27 lvl)
    nagroda: 10 punktów doświadczenia, 100 mapek, 50 monet
    Kup przynajmniej 100 szt. egzotycznego drewna, handlując z innymi graczami.
    Wydaj 50 szt. egoztycznego drewna z magazynu.
    opisane tu: http://forum.thesettlersonline.pl/th...adania-solucja.
    Zadanie się nie zaliczy do czasu, aż wykonasz oba cele. Sam zakup belek egzotycznych jest niewystarczający. Musisz je jeszcze wydać z magazynu.
    Ostatnio edytowane przez Jerry1981 ; 10.03.2013 o 14:12

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Bardzo chętnie bym wydała je z magazynu, gdyby tylko zaliczyło mi zakup tegoż drewna. A jak na razie pokazuje mi, że kupiłam 0/100 wiec nie mogę go wydać. Nie gram od wczoraj więc już troszkę wiem jak się gra i o co chodzi w misjach żeby je zaliczyć. Jakbym nie była pewna to bym nie pisała o tym problemie.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    agata1985 jeśli zakup bali egoztycznych (nie desek, bądź pożyczenie ich na chwilę od znajomego / z gildii) nie skutkuje i ani relog ani czysczenie ciastek nie odblokowywuje 'zaskoczenia' tego zadania pozostaje Ci jedynie napisać do supportu.
    I prosze Cię nie miej mi za złe, łopatologii, ale uwierz mi 90% graczy pytających o cokolwiek na forum / pomocy zadaje pytania tak idiotycznie banalne, że łopatologia przy odpowiedziach jest niestety wskazana.

Uprawnienia umieszczania postów