Co chwilę wyskakuje mi informacja, że wykonałem tą misję, ale nie chce zniknąć. Tylko u mnie jest ten błąd czy każdy go ma? Proszę o szybkie rozwiązanie problemu.
Co chwilę wyskakuje mi informacja, że wykonałem tą misję, ale nie chce zniknąć. Tylko u mnie jest ten błąd czy każdy go ma? Proszę o szybkie rozwiązanie problemu.
ja mam to samo
Należy sobie zadać pytanie: Czy bardzo nam ten w komunikat przeszkadza? Bo jeśli nie to niech nic nie naprawiają, a jeśli tak, to należy sie liczyć z tym że podczas kolejnej konserwacji naprawczej tego problemu, pojawi się pięć innych nowych błedów. A tego chyba nie chcemy.
ja tez to mam malo tego ostatnio wlaczylo mi sie w polowie gry i jak robilem zakoncz to caly czas nabijalo mi 50 xp ale nie dodawalo do ogolnego
Nie, nie rozumiem tego. Bo skoro masz problem techniczny to zgłaszasz go bezpośrednio do supportu! a jeśli zamieszczasz go na forum to równocześnie musisz się liczyć z komentarzami mniej lub bardziej istotnymi - tego chyba nikomu nie zabronisz.
Pozwól że przytoczę Ci def. z Wikipedi co to jest Forum dyskusyjne:
"Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej."
Rozumiesz już? "...wymiana informacji i poglądów..." !!!
U mnie tak samo jest. Nawet gdy zaczynam grać (po kolejce logowania).