Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Błąd misji "Śmierć przywódcom"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Błąd misji "Śmierć przywódcom"

Co chwilę wyskakuje mi informacja, że wykonałem tą misję, ale nie chce zniknąć. Tylko u mnie jest ten błąd czy każdy go ma? Proszę o szybkie rozwiązanie problemu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja mam to samo

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Należy sobie zadać pytanie: Czy bardzo nam ten w komunikat przeszkadza? Bo jeśli nie to niech nic nie naprawiają, a jeśli tak, to należy sie liczyć z tym że podczas kolejnej konserwacji naprawczej tego problemu, pojawi się pięć innych nowych błedów. A tego chyba nie chcemy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez KenyP Zobacz posta
    Należy sobie zadać pytanie: Czy bardzo nam ten w komunikat przeszkadza? Bo jeśli nie to niech nic nie naprawiają, a jeśli tak, to należy sie liczyć z tym że podczas kolejnej konserwacji naprawczej tego problemu, pojawi się pięć innych nowych błedów. A tego chyba nie chcemy.
    A nie rozumiesz, że wszelkie błędy należy zgłaszać? Ja to zrobiłem, więc jak nie masz nic do dodania to nie spamuj bez potrzeby. Powinni to naprawić. A jak pojawią się nowe błędy to też naprawią. Wielkie problemy robisz.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ja tez to mam malo tego ostatnio wlaczylo mi sie w polowie gry i jak robilem zakoncz to caly czas nabijalo mi 50 xp ale nie dodawalo do ogolnego

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Cytat Zamieszczone przez pumba0689 Zobacz posta
    A nie rozumiesz, że wszelkie błędy należy zgłaszać? Ja to zrobiłem, więc jak nie masz nic do dodania to nie spamuj bez potrzeby. Powinni to naprawić. A jak pojawią się nowe błędy to też naprawią. Wielkie problemy robisz.
    Nie, nie rozumiem tego. Bo skoro masz problem techniczny to zgłaszasz go bezpośrednio do supportu! a jeśli zamieszczasz go na forum to równocześnie musisz się liczyć z komentarzami mniej lub bardziej istotnymi - tego chyba nikomu nie zabronisz.

Pozwól że przytoczę Ci def. z Wikipedi co to jest Forum dyskusyjne:

"Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej."

Rozumiesz już? "...wymiana informacji i poglądów..." !!!

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    U mnie tak samo jest. Nawet gdy zaczynam grać (po kolejce logowania).

Uprawnienia umieszczania postów