Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: przygody

Osadnik
    Serwer
    Kolonia

przygody

jest jakis problem z przygodami nie chca sie odpalić zamiast tego wywala z nich

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Już powinno działać prawidłowo - proszę sprawdzić.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mam to samo już 3 dzień do jednej przygody mogę wejść a do innej nie da rady. Jak próbuje wejść to: ,,Połączenie z serwerem zostało zerwane: Prosimy wybrać ok, aby odśweiżyć połączenie" i tak cały czas. To już paranoja jakaś. Po kilka h robić np. Zdrajców. Jak ten problem naprawić? Wie ktoś?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cześć. Robiłem dziś przyg. Wiktor P. Na ostatniego przywódce (co potrzeba wysłać 3 fale) w trzeciej fali wysłałem 55 Ż + 145 Ku jak w poradniku. Oczywiście Generał wygrał i wracał do garnizonu, następnie obejrzałem powtórkę bitwy, ocalało 4 Ż + 145 kusz. Następnie przyg się zakończyła i wszyscy wracali na wyspę. Teraz patrze a po powrocie brakuje mi Kuszników 145. Czy jest szansa aby to spr co się z nimi stał?
    Ps. Nie mogli zginąć bo powinni zostać za atakowani jako ostatni...
    Dzięki i czekam na odp.
    Pozdrawiam

Przepraszam. są )

Uprawnienia umieszczania postów