Witam.
W obecnej chwili w zadania gildii nie jest premiowana ta osoba co wykona zadanie, tylko ta osoba co nie wykona zadania. Dlaczego tak myślę ? Osoba która wykonuje zadanie gildyjne indywidualne często musi wydać z swoich zapasów jakieś surowce za co otrzymuje marne 17 monet gildii, dopiero ja określona ilość członków gildii wykona zadania indywidualne wszyscy w gildii otrzymują po 119 monet gildii. Wszyscy bez wyjątku, ci co zrobili zadania i ci co nie zrobili zadania również otrzymują. Ten system nie jest sprawiedliwy, w każdej gildii trafi się pijawka która notorycznie nie wykonując zadań indywidualny dostaje i tak monety za to że inny to zadanie zrobili.
Proponuję zmienić ten nieuczciwy system.
Mam taki pomysł odnośnie zadań gildii, a mianowicie.
Każdy gracz który wykona zadanie gildyjne indywidualne powinien dostać nie marne 17 monet gildii a np. 150 monet gildii, a jeśli określona ilość osób w gildii wykona zadanie, to nie dostajemy już żadnych monet tylko odblokowuje się automatycznie możliwość wykonania nowych zadań.
Uważam że taki system premiował by tych co robią zadania, a co Wy o tym myślicie ?