Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: "Wyzwanie" - problem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

"Wyzwanie" - problem

Witam w przygodzie "Mroczni kapłani" jest wyraźnie napisane, "Ukończ przygodę Kapłan mrocznego kultu, tracąc nie więcej niż 300 rekrutów". Moje straty to 300 co do sztuki, przygoda robiona samodzielnie, mimo to nie zaliczyło mi tego w zadaniu. Jakiś błąd w tłumaczeniu, albo ktoś nie wie co znaczy : "nie więcej niż". Ktoś wie jak mam robić takie zadania?
    Już były takie problemy ale ludzie robili w parach albo coś, a u mnie zostało zrobione co do joty tak jak być powinno.
    Chyba że jest taka przygoda jak "kapłan mrocznego kultu"...

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Jak znam życie i grę pewnie problem w tłumaczeniu. Zawsze możesz napisać do supprtu, może jakoś Ci to zrekompensują. Co do przygody - nie ma przygody "Kapłan mrocznego kultu" - to jest źle inaczej przetłumaczona nazwa przygody "Mroczni kapłani". 'jeśli chodzi o ilości strat wynikających z tłumaczenia... radzę na przyszłość zawsze brać poprawkę na takie 'byki'.

Uprawnienia umieszczania postów