Mam wykonane zadanie, odfajkowane na zielono oraz błyszczące gwiazdki a nie mogę zakończyć go. Większość osób w gildi ma podobne problemy.
Gildiowe* (jak ja napisałem to)
Mam wykonane zadanie, odfajkowane na zielono oraz błyszczące gwiazdki a nie mogę zakończyć go. Większość osób w gildi ma podobne problemy.
Gildiowe* (jak ja napisałem to)
Ostatnio edytowane przez oswieecony ; 14.12.2012 o 14:00
To juz pewnie wasze ostatni przy naszym ostatnim brakowalo 1 osoby by zakonczyc no Ale sie znalazla zguba i zrobila ale nie nie zaliczylo nam no po 2 dniach i juz puzniej niemielismy juz zadnego zadania i tak czekamy 2 tyg
<Facepalm> jak już siebie poprawiłeś na gildiowe to pozwole sobie napisać abyś wiedział na przyszłość GILDYJNE
Lider gildii ma możliwość jak sie nie myle anulowania zadania to by była najprostsza droga(o ile ma możliwość bo tego pewien nie jestem) bo czekać aż samo sie naprawi...to wiadomo a wątpię żeby ktoś z supportu zrobił coś w tym kierunku oczywiście jak już za tydzień by przeczytał zgłoszenie.
Ostatnio edytowane przez Lightowy ; 20.12.2012 o 05:33
no my czekamy w piątek będzie miesiąc
to widze ze te gildiie to sciema blokuja zadania my juz 3 tyg 91 ludzi i nic
W dniu dzisiejszym identyczny problem pojawił się w gildii, w której jestem.
Zaznaczam, że dotychczas żadnych problemów z zadaniami gildii nie było.
Może ktoś z ekipy wypowie się na ten temat?
Czy w ostatnim czasie z tych gildii które mają problem z zadaniami ktoś odszedł (samodzielnie lub z pomocą władz gildii)? Jeśli tak, to warunki zadania mogły zostać spełnione przez zmniejszenie limitu potrzebnych graczy do jego wykonania. W takim przypadku nie ma możliwości zakończenia zadania i kolejnych też nie będzie, pozostaje męczyć support.
Witam, u nas w Gildii niestety też problem z zadaniamiKonkretnie mają problemy 3 osoby, ponieważ nie mają tych zadań. Gildia powstała 15 grudnia, a te osoby dołączyły 16 i jak dotąd zadania miały i robiły. Po świętach zadania im zniknęły (tak twierdzą). Do Supportu oczywiście poszła wiadomość ale czekam na odp. Wie ktoś może co mogło być przyczyną zniknięcia tych zadań?
Edziunia może niech te osoby odejdą z gildii i jeszcze raz wejdą. Na pewno nie zaszkodzi a może pomoże![]()