Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Koszary

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Koszary

Witam, dzisiaj szkoląc ( w koszarach ) 75szt konnicy i mając pełen magazyn koni. Anulowałem szkolenia 50szt konnicy i zamiast mieć w Menu gwiazdy 2000 koni bo magazyn jest pełen, to wyparowały prosiłbym naprawić to i popracować nad tym bo tak nie powinno być

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    czy konnica była już w trakcie produkcji? Jeśli tak, to konie przepadły. Jeśli była w kolejce, a magazyn był pełny, to po anulowaniu powinny wrócić MSZ do gwiazdy. Jeśli nie wróciły, pisz do supportu.
    Ostatnio edytowane przez Jurek12345 ; 04.01.2013 o 07:34

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jak anulujesz i nie masz miejsca to prawdopodobnie to przepada, miałem tak w prowiancie jak robiłem emerytowanych i musiałem anulować bo dziczyzna potrzebna byla nagle no i chlebek wyparował :<

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dokładnie tak jest z wszystkim, konnica się szkoliła w koszarach w kolejce, anulowałem bo pomyślałem sobie by lepiej wyszkolić rekrutów i konnica wyparowała ( konie ) bo miałem pełen magazyn koni. A powinna się znaleźć w Menu Gwiazdy
    Jakbyście mogli to podajcie link do tego supportu bo nie wiem gdzie się znajduję
    Ostatnio edytowane przez DevilMustDie ; 04.01.2013 o 12:27

Gizm0l
    pod awatarem pomoc i tam formularz zgłoszeniowy/kontaktowy pisze zgłaszasz tam

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Albo bezpośrednio na maila, account.support@thesettlersonline.pl, koniecznie ze skrzynki powiązanej z kontem w grze.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ok dzięki, już piszę
    wątek do zamknięcia ^^
    Ostatnio edytowane przez DevilMustDie ; 04.01.2013 o 13:50

Uprawnienia umieszczania postów