Prezent otrzymałem, po godzinie - ale otrzymałem za co dziękuję Supportowi i Życzę all Szczęśliwego Nowego Roku).
Prezent otrzymałem, po godzinie - ale otrzymałem za co dziękuję Supportowi i Życzę all Szczęśliwego Nowego Roku).
Ostatnio edytowane przez abingades ; 31.12.2012 o 14:09
"Majętności na nic się nie zdadzą w dzień strasznego gniewu, natomiast prawość wyzwoli od śmierci..."
A może cierpliwości troszkę? Nie jesteś jedynym graczem na swoim serwerze. Każdy dostanie prezent z okazji nowego roku. Cierpliwość to cnota, a rzucanie się na forum gry niczego nie przyspieszy, zapewniam
Pozdrawiam,
MOD_Soliren
a czy masz napisane kiedy?Napisali "postanowiliśmy przesłać " czyli możesz dostać za 15 min a możesz dostać jutro
![]()
a może byłeś niegrzecznyi dostaniesz tylko rózgę ...
prezenty dostałem po jakimś czasie - all ok)
Ostatnio edytowane przez abingades ; 31.12.2012 o 14:11
"Majętności na nic się nie zdadzą w dzień strasznego gniewu, natomiast prawość wyzwoli od śmierci..."
W jakim języku jest to napisane...jeśli po polsku,to fraza postanowiliśmy przesłać jest w trybie oznajmiającym,przeszłym,czyli...to stwierdzenie dla czytającego, oznacza czynność dokonaną.
Uzasadnione pytanie... kiedy?mogłoby odnosić się do zwrotu,postanowiliśmy,że prześlemy.
Niestety,coraz mniej Polaków na tym polskim forum...
Mod...cnotą,jest dobre wychowanie i jak się coraz częściej okazuje,też umiejętność pisania w ojczystym języku,a cierpliwość, to li tylko dobra cecha![]()