Zastanawiam sie czy po każdej konserwacji cos musi zostać popsute , co poprzednio zostało naprawione ? znowu zniknęły mi dwie studnie artezyjskiekto mi je zwróci ? lub odda wydane klejnoty?
![]()
Zastanawiam sie czy po każdej konserwacji cos musi zostać popsute , co poprzednio zostało naprawione ? znowu zniknęły mi dwie studnie artezyjskiekto mi je zwróci ? lub odda wydane klejnoty?
![]()
Wygląda, że po ostatniej konserwacji wszystkie studnie "z gwiazdką" czyli do tej pory wracające zostały zamienione na wyczerpywalne. Sam mam 3 szt, do tej pory wracały a teraz pozamiatane.
witam,
a gdzie mieliście napisane, że te studnie po wyczerpaniu mają wracać do gwiazdy? już kiedyś był ten temat i to był błąd właśnie, że po wyczerpaniu można było znowu postawić studnie. To moja studnia też niestety zniknie po wyczerpaniu
Aczkolwiek jest napisane, że po wyburzeniu przedmiot wraca do gwiazdy... i nawet po wyczerpaniu wracała ale była konserwacja i pewnie to zmienili
pozdrawiam![]()
Ostatnio edytowane przez pawlito80 ; 14.12.2012 o 11:53
Tak, mieliśmy napisane. Przed ostatnią konserwacją po najechaniu "bombą" do wyburzania na budynek studni pojawiał się w dymku tekst mówiący, że po wyburzeniu budynek znajdzie się w menu gwiazdy. Teraz pojawia się wyłącznie tekst o odzyskaniu zasobów po wyburzeniu. Oczywiście żadnych zasobów się nie odzyskuje bo wybudowanie studni nie zabiera zasobów.
Polecam post #11 z wątku http://forum.thesettlersonline.pl/th...dka-dnia/page2
Ostatnio edytowane przez zwolk ; 14.12.2012 o 11:58
Jeśli jakaś studnia artyrezyjska wracała po wyczerpaniu/wyburzeniu do gwiazdy to był to błąd.
Pozdrawiam
Mod Zakrecony
To fajny błąd w takim razie to był <haha>