Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Wczytanie pliku nieudane

Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Wczytanie pliku nieudane

Od dwóch dni nie mogłem wejść do gry. Myślałem, że dzisiaj mi się uda. KATASTROFA!!! "Wczytanie pliku nieudane" - nagle widniała ta tabliczka. Co mam zrobić? Jak jest napisane, trzeba "wyczyścić pamięć cache przeglądarki". Co się stało, że wyskoczył ten błąd?
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby powiększyć. 

Nazwa: nieudane.jpg, 
wyświetleń: 220, 
rozmiar: 22.1 KB, 
ID: 759.  

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Najprawdopodobniej dane w pamięci podręcznej przeglądarki (tzw. cache) były niekompletne/błędne. Po wyczyszczeniu cache przeglądarki kontynuowanie gry powinno być możliwe.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Najprawdopodobniej dane w pamięci podręcznej przeglądarki (tzw. cache) były niekompletne/błędne. Po wyczyszczeniu cache przeglądarki kontynuowanie gry powinno być możliwe.
    bzdura, wszystko mam wyczyszczony sprawdzane na kilku kompach i na kilku przeglądarkach, wszedzie to samo nawet na świeżo postawionym systemie.
    ma to samo od 7 grudnia pojawia mi sie ten komunikat na przemian z "połączenie z serwerem zostało przerwane Kliknij OK aby odświerzyć" nigdy wcześnij tego nie miałem i tak co minute - masakra

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Lightjay Zobacz posta
    bzdura, wszystko mam wyczyszczony sprawdzane na kilku kompach i na kilku przeglądarkach, wszedzie to samo nawet na świeżo postawionym systemie.
    ma to samo od 7 grudnia pojawia mi sie ten komunikat na przemian z "połączenie z serwerem zostało przerwane Kliknij OK aby odświerzyć" nigdy wcześnij tego nie miałem i tak co minute - masakra
    ja tez tak mam. jak tu grac. po co sie napinac i zarywac noce.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Lightjay, odnosiłem się do screena załączonego przez opona94, nie do problemu ze zbyt częstym "odświeżaniem połączenia". Tak jak już pisałem w innym wątku, niestety nie jestem w stanie podać jakiegoś rozwiązania, należy poczekać na odpowiedź z Supportu.

Uprawnienia umieszczania postów