Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Przygoda

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Przygoda

Rozpocząłem przygodę ze znajomym. On zrobił ją prawie całą a ja wysłałem 1 generała z 1 rekrutem aby podbić obóz. Mówił mi, że muszę wziąć aktywny udział w przygodzie aby mi ją zaliczyło więc tak zrobiłem. Później napisałem do niego aby ją zakończył. Jakiś czas później wywaliło mnie z serwera. Loguje się i? Brak ukończonej przygody a wojsko wraca. Podejrzewam, że znajomy ją zakończył jak nie było mnie w grze. Co teraz? Czy nieotrzymanie prze zemnie dropu było skutkiem nieobecności w grze? :confused:

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    a czy zniszczyłeś jakiegokolwiek przeciwnika

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    żeby otrzymać drop musisz zabic minimum jednego przeciwnika, mała szansa że twój rekrut coś zdziałał

Odkrywca Awatar zwolk
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Po to jest symulator walk żeby sprawdzić czy wysyłane wojsko jest w stanie COKOLWIEK zabić w obozie, który planujesz atakować. Żeby przygoda była zaliczona musi paść przynajmniej jedna jednostka wroga, a z jednym rekrutem to raczej marne szanse... Ot, taka bolesna lekcja na przyszłość...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    No to wszystko jasne. Dzięki serdeczne za szybką odpowiedź.

Wątek do zamknięcia.

Uprawnienia umieszczania postów