Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: 50 lvl odblokowany

Początkujący Osadnik Awatar kashya1958
    Serwer
    Kolonia

50 lvl odblokowany

nie bede tu dziekowal suportowi ze w koncu moge grac ale...naleza sie komus podziekowania za to co zrobil///
    moze jakis programista niedoceniany.....szkoda ze tyle to trwalo...i tu chciałbym podziekowac czlonkom malej gildii /30 osób/która pomogła przetrwac ten okres niegrania
    wydaje mi sie ze popularnosc tej gry przerosla oczekiwania ubi i nie mogą sobie poradzic
    pozdrawiam all którzy nie mogli grać tak jak ja I....dla tych co śmieszne problemy mają jakbyscie nie grali tydzien lub 2 to jest problem a nie jakies zasrane bo mnie wywala albo nie mam czatu gildii..... pochlastac sie/ pozdro all i mysle ze juz bedzie dobrze
    P.S
    nie mogąc wejsc na gre przeczytalem całe forum /mialem czas/ i tak mysle ze powinni dowody osobiste sprawdzać ........i........zamienić kilka słów z każdym co chce grać
    tak ze moj post z GAME OVER nie istnieje bylem zbulwesowany
    Ostatnio edytowane przez kashya1958 ; 06.12.2012 o 11:55

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nareszcie w tym wątku jakiś post, który można z przyjemnością przeczytać. Nie dość, że support potrafił pomóc to i gracz potrafi podziękować.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    No gratuluje odblokowania ... dobrze wiedziec ze jednak cos sie dzieje i bledy sa naprawiane...
    Taki post napawa nadzieja
    Moze ja tez sie niedlugo doczekam i komunikat z wiadomoscia " blad obszaru serwera" zniknie z mojej wyspy
    pozostaje tylko czekac....

pozdrawiam

Początkujący Osadnik Awatar kashya1958
    Serwer
    Kolonia
    ta po tygodniu pomoc fantasti
    ciekawe czy rekompensata bedzie.......
    Ostatnio edytowane przez kashya1958 ; 06.12.2012 o 11:46

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dołaczam - po 13 dniach od wczoraj mogę grać - mało tego - nerwy i stres zostały dzisiaj wynagrodzone rekompensatą - szczegółów nie podam (tajemnica handlowa) ale nie mam pretensji o to że wyspa się marnowała.

Pozostałym w błędnych obszarach serwera bądź innych błędach blokujących dostęp do gry wspieram duchem i liczę że szybko odzyskają też swe włości

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    My też się cieszymy, że w końcu jesteś z Nami

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    hehe, gra grą - ale szkoda relacji wiedzą cwaniaki że ludzie się przywiązują do siebie.... chociaż nie powiem jak liczyłem straty na wyspie dzisiaj w nocy to byłem zszokowany..... że 13 dni przerwy i normalnie jakby mi zginęły lokaty z banku))

na szczęście support w 99% stanął na wysokości zadania - dodam ten 1% jak uzupełni lekki błąd

Banned
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez kashya1958 Zobacz posta
    ciekawe czy rekompensata bedzie.......
    Jeśli jeszcze nie przyznano rekompensaty to proponuję podziękować i przypomnieć się w wiadomości e-mail kontynując zgłoszenie wysłane gdy wystąpił błąd, możliwe że ktoś to przeoczył.

Pozdrawiam
    Mod Zakrecony

bembus
    taaaaa ja mam fajne mikolajki na gre nie moge wejsc dodalem post z opisem na forum
    MOD_Zakrecony mi to ladna rekompenstata trace event....

Uprawnienia umieszczania postów