Czy nie warto by było odblokować (lub dodać), możliwość akceptacji premii w magazynach, a nie tylko w Domu Władyki.
Warto
Nie warto
Obojętne
Czy nie warto by było odblokować (lub dodać), możliwość akceptacji premii w magazynach, a nie tylko w Domu Władyki.
hmm jedyne premie jakie mi przychodzą do głowy w związku z włądyką to kanapka - przyspieszająca produkcję osadników, oraz premie eventowe (jak haloween czy boże narodzenie). Dodawanie ich na magazynie mija się z celem. w związku z tym jestem na nie
Bardziej mi chodzi o premie surowcowe - ciągłe przemieszczanie się po mapie jest dość irytujące, aby dorzucić te 50szt dodatkowych marmurów i dalej wrócić do doglądania wyspy.
dodawaj je zaraz po logowaniu, ewentualnie zacznij używać klawiatury numerycznej (przyciski 1-9 odpowiadają sektorom o tym samym numerze na mapie)
ze swojego doświadczenia - tak na początku te 50 szt. czegokolwiek robi dużą różnicę w grze. ale z czasem zobaczysz, że te zapasy po 50 100 500 nie sąaż tak pilne, aby je na już do magazynu wrzucać i że mogą poleżeć tą godzinkę, dwie![]()
Używam. Ale i tak to niewielkie w końcu ułatwienie powiększyłoby wygodę.
Na FF nie zawsze działają klawisze sektorowe, więc dodawanie zasobów z Gwiazdy do magazynu byłoby całkiem udanym rozwiązaniem.