Zobacz wyniki ankiety: Czy warto?

Głosujących
11. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Warto

4 36.36%
  • Nie warto

5 45.45%
  • Obojętne

2 18.18%
Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Premie i magazyny

Acoma

Premie i magazyny

Czy nie warto by było odblokować (lub dodać), możliwość akceptacji premii w magazynach, a nie tylko w Domu Władyki.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    hmm jedyne premie jakie mi przychodzą do głowy w związku z włądyką to kanapka - przyspieszająca produkcję osadników, oraz premie eventowe (jak haloween czy boże narodzenie). Dodawanie ich na magazynie mija się z celem. w związku z tym jestem na nie

Acoma
    Bardziej mi chodzi o premie surowcowe - ciągłe przemieszczanie się po mapie jest dość irytujące, aby dorzucić te 50szt dodatkowych marmurów i dalej wrócić do doglądania wyspy.

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    dodawaj je zaraz po logowaniu, ewentualnie zacznij używać klawiatury numerycznej (przyciski 1-9 odpowiadają sektorom o tym samym numerze na mapie)
    ze swojego doświadczenia - tak na początku te 50 szt. czegokolwiek robi dużą różnicę w grze. ale z czasem zobaczysz, że te zapasy po 50 100 500 nie sąaż tak pilne, aby je na już do magazynu wrzucać i że mogą poleżeć tą godzinkę, dwie

Acoma
    Używam. Ale i tak to niewielkie w końcu ułatwienie powiększyłoby wygodę.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na FF nie zawsze działają klawisze sektorowe, więc dodawanie zasobów z Gwiazdy do magazynu byłoby całkiem udanym rozwiązaniem.

Uprawnienia umieszczania postów