Zobacz wyniki ankiety: Raport strat po zamknięciu przygody

Głosujących
13. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Jestem ZA DODANIEM takiego raportu

11 84.62%
  • Jestem PRZECIWNY takiemu raportowi

0 0%
  • Jest mi to OBOJĘTNE

2 15.38%
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Raport podsumowujący przygodę - straty wojska

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Raport podsumowujący przygodę - straty wojska

Po zakończeniu przygody pojawia się wiadomość ze zdobytymi fantami. Moim zdaniem byłoby fajnie, gdyby podawana była także statystyka dotycząca poniesionych strat. Teraz na przykład zmieniłem strategię i zastanawiam się na ile udało mi się zmniejszyć straty, ale notowanie tego na kartce wydaje mi się absurdem. Kto jest za, łapka w górę, dziękuję.

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Wiekszosc i tak klepie przygody z poradnika i im to zbedne.
    Niektorzy maja wlasne mapy do przygod(policzone raz)i zapisane na jakims wlasnym forum lub na dysku
    Wiec to raczej malo przydatne bo kazdy zna zakres strat (nie jest to dokladne wiem ale zawsze )

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Skoro jest raport po bitwie to raport po zakończaniu przygody też przydałby się.
    Niektóre zadania wymagają ograniczenia strat danego rodzaju wojsk. Jeśli przygodę robimy samemu to pół biedy - kartka i ołówek od biedy wystarczą. Ale przy zabawie w drużynie, ciężko oszacować straty i... nierzadko zadanie nie jest zaliczone.

Acoma
    Jak ruszam z armią, to znam dokładnie jej stan osobowy - nawet w pamięci mogę sobie przeliczyć poziom strat na każdy rodzaj wojska.

Uprawnienia umieszczania postów