Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: otrzymywanie zadań gildyjnych

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

otrzymywanie zadań gildyjnych

pytanie mam dotyczące zadań gildyjnych , mianowicie nowi członkowie ich nie otrzymują , do zadań liczy już nas jako osoby potrzebne do wykonania, natomiast nie daje tych zdań.

Tak już czekamy kilka dni, tak zadania stare robią i nagród za nie nie dostajemy (tak gdyby ktoś pytał)

pytanie jest czy w innych gildiach jest tak samo lub podobnie?
    bo nam wraz ze wzrostem gildii potrzeba więcej osób które muszą zrobić zadanie, ale osób które otrzymują zadania jest stała lista, za chwile będzie brak możliwości zrobienia jakiegokolwiek zadania

edit: odświeżam bo temat spadł nisko, czy ma ktoś taki problem? czy oddać do supportu?
    Ostatnio edytowane przez heyka ; 19.11.2012 o 13:31

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Potwierdzam, że u nas jest tak samo - nowe osoby nie widzą zadań gildyjnych, a są wliczane do liczby graczy, którzy muszą je wykonać

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    dokładnie mam taki sam problem i chyba to należy zgłosić do supportu ... tak jak wpisywanie czegoś w notatki, żeby było widać czat gildii

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    a może MOD ma większe przywileje i problem byłby rozwiązany szybciej za jego zgłoszeniem? jeżeli tak to bym prosił o wypowiedz MODa czy można w ten sposób zgłosić błąd

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U nas ten sam problem występuje

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    u mnie tak samo...

Uprawnienia umieszczania postów