Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Aktywacja konta

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Aktywacja konta

Witam.

Zaznaczam z góry że w wyszukanych tematach nie znalazłam rozwiązania mojego problemu, a raczej problemu mojej znajomej.
    Po wysłaniu prośby o maila z linkiem do aktywacji konta na pocztę przychodzi wiadomośc z linkiem po naciśnieciu którego wyskakuje - errror.
    Jest to o tyle dolegliwe że nawet korzystanie z forum a co za tym idzie jest uciązliwe (dlatego ja piszę ), a skontaktowanie sie z suportem chyba niemożliwe. Przy okazji wystąpił kolejny problem - zakupione diamenty nie dotarły na konto, chociaż gotówka z konta bankowego została pobrana.

Będe wdzięczna za rozsadna pomoc .

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    najprawdopodobniej masz poczte na wp a ta sprawia problemy, spróbuj z innej, gmail podobno jest ok, ja mam interie, tez bez problemu

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zgadza sie, ale jak zmienic adres jak juz jest konto rozbudowane??

bembus
    strona główna/mój profil , i tam sie zmienia adres

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Dziękuję bardzo, mam nadzieje ze to rozwiąze problem znajomej.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Witam widzę że jesteś na czacie ,możesz mi pomóc bo nie wiem jak zaprosić znajomych choć już to zrobiłam i oni tez bo znamy się naprawdę zaznaczam że gram w Kolonię

Uprawnienia umieszczania postów