czesc
jestem graczem na 50 poziomie i grono moich znajomych ma podobny i .... nic sie nie dzieje
mozna powiedziec podnies soie budynki i rozbuduj wyspe ale do podniesienia tylko rezydencje mi zostaly ... ilez mozna
nie zostajemy informowani co dalej i KIEDY ?
to takie moje zale ... teraz pomysl:
jako ze nie da sie rozbudowywac tej wyspy w nieskonczonosc proponuje co nastepuje:
osoby na 50poziomie ... no powiedzmy 55 poziomie by dac troche czasu tworcom (poziom 50-55 odbokowac mozna wczesniej)
1. otrzymaja kampanie do przejscia ...
tj ciag przygod otrzymywana jedna po drugiej ...
przygody z ograniczona iloscia slotow nagrod np 3 zloto/egzo/granit by pomoc w dobudowaniu pozostalosci
przygody jako ze dla graczy z 50 poziomem powinny byc wyjatkowo trudne a straty w 1000cach liczone
powiedzmy ciag 10 przygod .... w ostatniej otrzymuje sie nowa 'budowle' statek kolonizacyjny
2. statek kolonizacyjny - nowy budynek otrzymany w kampani , powinien byc mozliwy do podnoszenia poziomow ale baaardzo drogo np 10.000k desek egzo itp itd ....po osiagnieciu 5 poziomu co jest standardem w tej grze mozemy go wyslac w poszukiwaniu nowej wyspy i podbijac ja od nowa ...
3. nowa wyspa ... oczywiscie nie moze byc polaczenia tych wysp na poczatku i surowce z handlu powiazane by byly tylko z macierzysta wyspa ...tam trwala by rozbudowa od poczatku jak to robia osadnicy czyli Settlers oryginalnie ... na nowej wyspie , nowe przygody i wyzwania
polaczenie wysp nastepowaloby np po wybudowaniu portu na nowej wyspie ... powiedzmy 48 poziom tam ....
4. poprawa bledow i ulomnosci gry ... jednoczesnie moznaby poprawic pewne niedociagniecia ... tj nie dawac takiej ilosci kusz i armat w lootach z przygod i zmusic ludzi do ich produkcji ... uatrakcyjni to gre .... poki co budynki mistrzowskie z nudow sie stawia ....
oczywiscie to moja propozycja i wymaga dopracowania ... oczywiscie ktos moze powiedziec zacznij od nowa ale po co ?? dojde do tego samego momentu i co ? gra online moze sie rozwijac bez konca i na to licze ale w jakims racjonalnym czasie ...
PvP ... mozna tez przemyslec atakowanie nowej wyspy bo czesc graczy chce nietykalnosci macierzystej i spoko wiec bezposrednie-Pvp byloby dla tych co chca i po osiagnieciu pewnego poziomu rozbudowy
zapraszam do dyskusji
pozdr