Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Odnawiające się obozy

Początkujący Osadnik Awatar Agata_
    Serwer
    Kolonia

Odnawiające się obozy

Z natury nie jestem pieniaczem, ale to, co robi support BB przechodzi ludzkie pojęcie. Przedstawię moją korespondencję z supportem:

Witam,
    przed chwilą wydarzyła się ciekawa rzecz: pokonałam weteranem obóz
    przywódcy i tym samym 2 blokowane obozy w przygodzie "na końskim
    grzbiecie". Następnie wysłałam drugiego weterana na inny obóz. W
    międzyczasie generał zmienił cel, jednak zdołałam kliknąć "odwrót".
    Zaraz po tym okazało się, że moi poprzedni generałowie dalej walczą.
    Straciłam 111 łuczników i 118 kuszników + 49 żołnierzy. Wyglądało to
    tak, jakby po kliknięciu "odwrót" u 2-go weterana, pokonane obozy się
    odnowiły, jeden zwykły generał atakował, drugi jakby w ogóle nie
    wyruszył, a 1-szy weteran zmienił cel. Jest to ewidentny błąd w grze,
    dlatego proszę o jego usunięcie i zwrot surowców zużytych na wojsko.

Pozdrawiam,
    Agata

Tak wiem, robiłam BLOKI. Więc to na pewno wina BLOKÓW, czyli moja. Tak też odpisał mi support, a dokładnie Gosia.

Tyle że później w "okradać" zdarzyło mi się to samo. Tym razem bez BLOKÓW. Nie wyświetliło mi się zielone pole, gdzie zawsze ustawiam generała, więc ustawiłam go trochę dalej. Po drodze na obóz wpadał w pułapkę, więc wysłałam go na obóz obok i po pokonaniu 1-go obozu kliknęłam odwrót. Generał wrócił do garnizonu i wyszłam z przygody. Jakież było moje zdziwienie, kiedy w raporcie z bitwy zamiast obozu z ochotnikami zobaczyłam obóz z wilkami. Strat nie było dużych, ale przecież nie o to chodzi - był błąd. Oczywiście wszystko opisałam i jaką dostałam odpowiedź?
    TAK!! Były BLOKI!! W tym momencie po krótkim wyjaśnieniu poprosiłam, żeby moim problemem zajęła się osoba umiejąca czytać ze zrozumieniem, bo drugim przypadku bloków nie było. Chyba, że działały jeszcze te z "na końskim" :]

Dostałam odpowiedź, tym razem od Pawła - to jednak były LAGI!! W obu przypadkach!!
    Tylko że jest jedno 'ale': przygody robię późno, wtedy nie ma mowy o lagach.
    Jest też drugie 'ale': ścieżka generała nie pokrywała się ze strefą oddziaływania obozu z wilkami.
    Oczywiście na te argumenty nie dostałam już odpowiedzi, bo Paweł uznał, że temat jest zakończony.

Czyli support "zajął się" problemem po swojemu.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Agata_, być może osoba opracowująca Twoje zgłoszenie nie wzięła pod uwagę wszystkich opisanych przez Ciebie szczegółów. Jeśli uważasz, że odpowiedź otrzymania od Supportu jest niewystarczająca/nieodpowiednia lub po prostu nie jesteś z niej zadowolony/-a, napisz o tym w odpowiedzi!

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Tam nikt nie bierze pod uwagę niczego, te odpowiedzi, które otrzymała Agata, ja także dostałem...bloki, bloki, bloki..., a bloków nie było..., no to zrzuty ekranowe prosimy...itd. Maja przygotowane gotowce... a dzisiaj niespodzianka, pojawił się dawno zniszczony obóz...ale w tej grze już mnie nic nie zaskoczy (chyba tylko poprawne działanie ), a pisać do supportu, to strata czasu i nerwów... banda ignorantów. Uwaga Panie BB_xaar, NIE jestem zadowolony z pracy supportu, a odpowiedź, że w weekend nie pracuja i trzeba poczekać na poniedziałek...to już szczyt ...a taka tez otrzymałem...

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    CryWar, swoje zastrzeżenia co do pracy Supportu proszę przekazywać bezpośrednio tam - wbrew pozorom są one traktowane bardzo poważnie.

Początkujący Odkrywca Awatar Draxopix
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez CryWar Zobacz posta
    NIE jestem zadowolony z pracy supportu, a odpowiedź, że w weekend nie pracuja i trzeba poczekać na poniedziałek...to już szczyt ...a taka tez otrzymałem...
    Hehe zdziwienie ze weekend wolny hehe a co to ostry dyzur ?

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Draxopix, na którym świecie jesteś Modem? Bo to , ze jesteś to pewne, za bardzo w tyłek włazisz BB, w każdym swoim poście. A co do dyżuru, w weekend, dobrze, że w PKP, kinach itp. tak nie cwaniakuja, sprzedam bilet, a reszta niech się martwi pasażer, klient ...praca w weekend , tez coś...żart? BB_xaar, żarty sobie robisz, mam napisać skargę do supportu na prace supportu? ))

Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez CryWar Zobacz posta
    Draxopix, na którym świecie jesteś Modem? Bo to , ze jesteś to pewne, za bardzo w tyłek włazisz BB, w każdym swoim poście. A co do dyżuru, w weekend, dobrze, że w PKP, kinach itp. tak nie cwaniakuja, sprzedam bilet, a reszta niech się martwi pasażer, klient ...praca w weekend , tez coś...żart? BB_xaar, żarty sobie robisz, mam napisać skargę do supportu na prace supportu? ))
    Dla mnie zartem jest twoje zdziwienie ze nie kazdy pracuje w weekend.W weekend to ja wole spedzic z rodzina a nie pracowac nad takim czyms jak gra internetowa
    I nikomu nigdzie nie wlaze poprostu smiesza mnie takie smieszne żądania i jakies zale innych.
    Jaki problem zrobic zrzuty ekranu?
    Jaki problem zmienic gre jak cos ci tu nie pasuje?
    Hehe lepiej zalic sie na forum jakie to BB zle i tylko kase wyciaga
    A jak masz problem z polskim suportem i nie chcesz skargi na suport pisac na suport napisz do niemieckiego suportu albo nawet zadzwon do prezesa BB(napewno jest gdzies kontakt )
    SMSa za 10 zl wysle taki jeden z 2 i oczekuje Bóg wie czego
    Ostatnio edytowane przez Draxopix ; 31.10.2012 o 18:44

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Hehehehe, to teraz nowa zabawa przed każdym atakiem i po nim, robić zrzuty, na wszelki wypadek...lol. Nie bać śmieszny... a nawet jakbym wydał 50 groszy, to jest to moje 50 groszy i mam prawo wymagać, a nie być zlewany na każdym kroku... a za wychwalanie gniota niedopracowanego bonusu nie dostaniesz, Panie zadowolony..

Serwer
    Czarci Gaj
    No za 50 groszy to napewno w weekend pracowac beda specjalnie dla ciebie
    I jestem zadowolony bo nie mam takich problemow jak ma tu wiekszosc i nie placze jak mi blok nie wejdzie
    W sumie pewnie jestes tez zdziwiony ze komus wszystko dobrze dziala i nie musi pisac do suportu
    Pewnie kazdy kto nie narzeka na ta gre odrazu jest na liscie plac BB i trzeba go tępic
    Wyobraz sobie ze ja jestem zadowolony z gry i mi granie sprawia RADOSC i nie musze za wiele narzekać
    Ale to temat Agaty to moze juz skonczymy ten offtop
    Ostatnio edytowane przez Draxopix ; 31.10.2012 o 19:13

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Draxopix Zobacz posta
    I jestem zadowolony bo nie mam takich problemow jak ma tu wiekszosc i nie placze jak mi blok nie wejdzie
    W sumie pewnie jestes tez zdziwiony ze komus wszystko dobrze dziala i nie musi pisac do suportu
    Możliwe, że jeszcze nie. Ale statystyka mi podpowiada, że Twoja radość może nie potrwać długo, a wtedy szybko zmienisz zdanie, co do jakości tutejszej obsługi.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów