Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: LAGI,LAGI i jeszcze raz LAGI!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

LAGI,LAGI i jeszcze raz LAGI!!!!

Zamiast robić przygłupie eventy które sprowadzają się do handlowania, proponowałbym by twórcy wzięli się za poprawienie płynności gry bo przez LAGI traci ona bardzo . Nie da się wykonać poprawnie ataków , traci się bardzo dużo wojska , a ostatnio nawet handel to wyzwanie dla cierpliwości. Gram od marca i z przykrością stwierdzam brak jakichkolwiek prac w tym kierunku (lagi), a wprowadzenie nie w pełni sprawnego handlu (szeregowanie względem rodzaju towaru działa tylko przy pierwszym wejściu) to też nic dobrego. Myślę że w nie tylko moim imieniu proszę o poprawę przede wszystkim gry od strony technicznej. Nieraz wieczór gdy jest dużo grających nawet pisanie polskich znaków jest utrudnione bo lagi powodują użycie altu przy wcześniejszych literach , co osobiście uważam za żenadę.

Osadnik Awatar Strychnine
    Serwer
    Słoneczny Gród
    to jest nieustanny stres test przed wprowadzeniem ulepszen w grze tylko tutaj my nie dostajemy nagrod lecz sami nagradzamy (czyt. kup pan klej).
    "Albo graj, albo pieniądze oddaj."
    Anonim
    Przysłowie polskie

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Jeżeli nie będą wprowadzać eventów, to będą dwa rodzaje konsekwencji:
    1. Gracze będą marudzić że gra jest nudna
    2. Jak zlikwidują problem lagów, i wprowadzą nietestowany event to problemy znów się pojawią, tegoroczne eventy w pewnym sensie są tylko przykrywką aby sprawdzić ich funkcjonowanie i wyciągnięcie wniosków, aby na przyszłorocznych eventach być już bardziej obytym i przygotowanym. A marudząc na forum ze serwery lagują to nic wam nie da gdyż za poprawki odpowiadają technicy raczej z zagranicy, więc oni nie czytają tego forum. Wiec po co się żalicie skoro to nikogo nie obchodzi.

Jeżeli o mnie chodzi to ja nie mam lagów.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Słoneczny Gród
    sirJurek, a support na to, że to nie ich sprawa jak ty przeprowadzasz ataki.
    Pisałem im już o tym, choć ostro nawet, bo sam już mam dosyć lagów, jak wszyscy zresztą.
    Myślę, że jak zaczną im spadać wpływy z tej gry to może coś wtedy im zatrybi, że jest problem.
    Bo teraz to już nie wierzę, że ktos się tym problemem w BB interesuje.
    Zero nadziei, bo nawet światełka nie widać, żeby coś mieli zrobić z tym fantem.

Tak to odbieram, bo my tu gadamy na ten temat, a tematy albo delete, albo closed i nic więcej.
    Zero komunikatywności z graczami przez support BB w tej sprawie.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Czy wy ludzie w końcu zrozumiecie że BB nie bierze żadnej odpowiedzialności za bloki w atakach, SirJurek nie pisz "Nie da się wykonać poprawnie ataków" bo wedle scenariusza robiąc przygode trzeba zniszczyć wszystkie wioski a jeśli robicie inaczej to już ich to nie interesuje ale też nie pomogą w razie czego. I nie spamujcie odpowiedziami typu "nie opłacał by sie robić przygód bez bloków" bo to każdy wie, ale podkreślam jedno każdy robi bloki na własną odpowiedzialność wiec jeśli macie lagi to nie podawajcie bloków jak przykładu bo was zawsze BB spławi.
    Ostatnio edytowane przez Pawel9 ; 03.11.2012 o 00:13

Początkujący Osadnik Awatar Saimon
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez Piotru70 Zobacz posta
    Jeżeli nie będą wprowadzać eventów, to będą dwa rodzaje konsekwencji:
    1. Gracze będą marudzić że gra jest nudna
    2. Jak zlikwidują problem lagów, i wprowadzą nietestowany event to problemy znów się pojawią, tegoroczne eventy w pewnym sensie są tylko przykrywką aby sprawdzić ich funkcjonowanie i wyciągnięcie wniosków, aby na przyszłorocznych eventach być już bardziej obytym i przygotowanym. A marudząc na forum ze serwery lagują to nic wam nie da gdyż za poprawki odpowiadają technicy raczej z zagranicy, więc oni nie czytają tego forum. Wiec po co się żalicie skoro to nikogo nie obchodzi.

Jeżeli o mnie chodzi to ja nie mam lagów.

Proponuje zakupić wazelinę i tez będzie bez problemu(jak możesz mieć lagi ja siedzisz tylko na forum widać po postach )

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Saimon Zobacz posta
    Proponuje zakupić wazelinę i tez będzie bez problemu(jak możesz mieć lagi ja siedzisz tylko na forum widać po postach )
    Ale jesteś dowcipny, gdybyś na serio coś wiedział co tutaj się dzieje, to oszczędziłbyś sobie wstydu i zaoszczędził nam czytania tych prostackich komentarzy z prymitywnego umysłu. Assasinie, wolę już pisać coś na forum niż grać na xboxie, powodzenia no-life.

Uprawnienia umieszczania postów