Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: problem z silosem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

problem z silosem

wystawilkem na sprzedaz 461 dyn za silos w histori sprzedazy pisalo ze sprzedane czyli jakis uzytkownik kupil dynie znikły i z konta ale silosa nie dostalem nigdzie go nie ma a mineły juz 4 godziny jak moge odzysksac moje dynie albo silos?

Początkujący Osadnik Awatar KoSiPiSaK
    Serwer
    Czarci Gaj
    musiało sie coś zbugowac, jezeli masz to w rejestrze sprzedanych/ wymienionych rzeczy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez FABIKKK Zobacz posta
    jak moge odzysksac moje dynie albo silos?
    Pewnie nie możesz.
    Ja wystawiłem w zeszłą środę silos za kasę. Silos zniknął, kasy nie dostałem. napisałem do supportu. Przyjeli zgłoszenie, przekazali je dalej, mam czekać. Wczoraj się przypomniałem. Odpowiedź: mam czekać. Zero informacji, co robią w mojej sprawie i kiedy mogę spodziewać się rozwiązania. To trochę jak pokazanie środkowego palca...

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Filip-Max, zapewniam, że odpowiedź "proszę czekać" to nie "pokazanie środkowego palca". Problem z "przedmiotami widmo" jest analizowany i gdy tylko pojawi się jakieś rozwiązanie, od razu o tym poinformuję.

Uprawnienia umieszczania postów