Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Mega Lagi na serwerze Nowy Świat

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Mega Lagi na serwerze Nowy Świat

Czy może jednak ktoś mógłby zamiast poprawiać wizerunki ubioru settlersa na halloween wziąłby się za lagi w silniku gry i pingi. Na przygodzie jest taka opcja w garnizonie ODWRÓT kiedy wojsko np. ma zmieniony cel. Lagi nie pozwalają na skuteczny odwrót przez co gra ma charakter kamikaze. Rozumiem, że beta i dopiero początek ale może też będziemy płacić beta pieniędzmi. !!!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    a jeśli już nic nie da radu zrobić z tymi lagami to zmienić można opcje, ze to gracz wybiera kogo atakuje bez zmiany celu ataku

Początkujący Odkrywca Awatar Kylar_Slyterin
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Podobno będą pracować nad poprawą lagów. Ale grasz na świecie na którym o lagach luż wiadomo od ok. 3 miechów.

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    @ marnow249

Dobra rada: Przestań robić przygody z blokami i skończą się Twoje problemy Ja tak robię od kilu miesięcy i żadne lagi na przygodach mi nie szkodzą. Czasem mam ubaw kiedy na obóz idzie trzech moich weteranów (mam jednego) albo ni z tego ni z owego jakieś armie atakują obozy których nie zleciłem ... mam ubaw i tyle, ale strat z tytułu lagów ZERO

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    U mnie lagi powodują notoryczne zwiechy handlu, który średnią co drugą-trzecią transakcję zakupu najzwyczajniej się wiesza (niekończąca się klepsydra). Pomaga jedynie restart gry. Sprawdzone na dwóch różnych kompach i łączach.

Patrząc na inne problemy z grą nawet nie chce mi się tego zgłaszać...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    I słusznie kolego.
    Przynajmniej zaoszczędziłeś sobie nerwów.
    Pisać można do oporu....na Berdyczów...

Serwer
    Słoneczny Gród
    Ludzie .... Ile to razy ma być jeszcze pisane? Na serwerze "Nowy Świat" Lagi to norma !! A support jest uzależniony od programistów/techników którzy jak widać zamiast pracować popijają sobie kawkę/energetyka lub Piwo. Bo ja na razie nie ma w ogóle efektów ich "ciężkiej pracy" !!!!

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Poprawa sytuacji powinna nastąpić w okolicach 15.11.2012 - właśnie wtedy chcemy wprowadzić wersję gry, która powinna zmniejszyć lagi. Data ta nie została jeszcze potwierdzona, jednak gdy tylko dostanę oficjalne potwierdzenie, od razu o tym poinformuję.

Serwer
    Słoneczny Gród
    BB_xaar - Słuchaj nie wiem jak jest teraz z lagami na serwerze "Nowy Świat" . Może sytuacja się poprawiła ale chyba można chociaż wiedzieć na jakich serwerach ( parametry jakie mają ) działa gra? Bo jakoś mimo czytania postów i co róż nowych wątków nigdzie nie jest napisane na jakich serwerach jest umieszczona gra.
    To na jakich ? I jakie są ich parametry ?

LazasH
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Poprawa sytuacji powinna nastąpić w okolicach 15.11.2012 - właśnie wtedy chcemy wprowadzić wersję gry, która powinna zmniejszyć lagi. Data ta nie została jeszcze potwierdzona, jednak gdy tylko dostanę oficjalne potwierdzenie, od razu o tym poinformuję.
    xaar, z tej wypowiedzi rozumiem ze problem z lagami nie zostanie do końca rozwiązany czyli ze dalej musieli znosić lagi w mniejszym, lub większym stopniu albo i w jeszcze innym...

po prostu lodzio miodzio

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów