Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: nowy interfejs handlu

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

nowy interfejs handlu

chodzi o to że ten cały nowy interfejs handlu jest nie dopracowany, po zaakceptowaniu oferty wszystko sie resetuje a mianowicie w filtrze wszystko sie resetuje(tak jakbysmy 1 raz wchodzili w handel) i jak załóżmy jesteśmy a stronie którejś z kolei (np. 4/34 czwartej z 34 znalezionych) cofa nas do 1 strony
    to jest troche bez sensu , bo jeśli przeszukujemy handel i zaakceptujemy interesującą nas oferte to trzeba z powrotem szukać od nowa , to jest troche denerwujące

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Problem z powracaniem do 1 strony jest już znany - nie jest to zamierzone zachowanie gry. Gdy dostanę konkretną datę poprawki, dam znać.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    od dwóch dni mam problem innego rodzaju z tym Nowym Kantorem, mianowicie jak kółkiem na myszce śledzę oferty to po dojściu do końca na jednej stronie ofert wyrzuca mnie na stronę główną. Dzieje się tak różnie, raz na pierwszej stronie a niekiedy 2 czy 3, a bywa że wykonam kilka transakcji dochodzą nawet do 10-tej strony i wtedy mnie wyrzuca.

Uprawnienia umieszczania postów