Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: thesettlersonline - fajna gra,ale...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

thesettlersonline - fajna gra,ale...

...no wlasnie_gra fajna tylko ma jeden podstawowy feler a mianowicie nie da sie w nia obecnie grac!
    1.przygody robic strach bo mozna stracic konto
    2.handel raz dziala a raz nie,lecz napewno nie tak jak powinien
    3.premie juz nawet dajac samemu sobie to trzeba miec cierpliwosc
    4.lag laga lagiem pogania i to juz nie tylko w godzinach wieczornych
    W pierwszych 3 punktach wymienilem trzy glowne zadania w tej grze na chwile obecna!Wiec sie pytam:co robic?jak nic nie mozna robic!
    Oczywiscie tych wad jest o wiele wiecej,ale co najgorsze ciezko sie doszukac zalet.Dzis zeskanowalem cala swoja wyspe ze wszystkimi szczegolami,lecz czy to na tym ma polegac granie?Jesli do tego dodamy brak kompetecji po stronie zarowno supportu jak i producenta to mamy caly obraz przyszlosci tej swietnie sie zapowiadajacej gry przegladarkowej.O ile spotkalem sie w innych grach z lagami to jednak z brakiem reakcji na badz co badz bledy/wady itp. nigdzie!Ostatnio np. studnia_kij z nia,ale podejscie dzialu technicznego to skandal...przez 2 miesiace walczyli jak tu zabrac graczom cos co sami dali,lecz juz z innymi bledami oraz coraz to wiekszymi lagami poradzic sobie nie moga przez blisko rok!Moze tak zamiast siedziec godzinami i kminic jak odebrac graczom studnie byscie te godziny spedzili z pozytkiem dla graczy chocby nad poprawa jakosci gry?!Na koniec mala podpowiedz:w kazdej grze w ktora gralem nawet za lagi gracze otrzymywali prezenty i to czesto oraz bynajmniej nie jakies ochlapy typu koszyk.Niestety,ale straciliscie kolejnego aktywnego gracza_jedynie co bede robil (o ile) to to co mozna czyli pisal wroce do aktywnej gry jesli po powrocie z pracy nie bede musial premiowac swoich 35-ciu budynkow przez 5 minut!!!pzdr i narx
    Ps.czy za testowanie obecnie nowego handlu BB przewiduje dla polskich graczy nagrody?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców
    Nowa ziemia to stary serwer, chyba pierwsz? U nas niema lagów...
    Nowy handel to jawna kpina z graczy, ten podział na strony zrobiony tak jakby ktos chciał specjalnie utrudnić przeglądanie ofert!
    W tym tygodniu jeszce mogę wybaczyć że to nie zostało poprawione, bo był wprowadzony event, ale jeśli ten nowy handel nie zostanie szybko dokończony, tak żeby dało się normalnie z niego kożystać bez ciskania przekleństw na tych co go zrobili, to nie wiem jak to będzie :/
    Premie no cóż, wygląda na to że z doładowaniami złota mogą teraz byc problemy żeby je kupić, ale przez poprawienie tego błędu gra więcej zyskała niż straciła, przynajmniej wefług mnie i jestem pewny że gra będzie teraz ciekawsza, bo trudniejsza, już nie będzie można tak łatwo zdobyc monet i zbudowac sobie w krótkim czasue wszystko na 5-ty poziom.

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    No coraz mniej przyjemności z tej gry ... ale nadal ją lubię. Jest coraz więcej błędów, ale kiedyś to się skończy i zbliża się to wielkimi krokami. Pisałem w innym wątku jaki będzie finał
    Zagram wtedy od początku bez lagów i głupich rozwiązań - bo jestem przekonany, że tam po drugiej stronie w BB nie siedzą głupcy i potrafią zadbać o swoje interesy, dając mi świetną nie zbublowaną już rozrywkę

Cierpliwie poczekam.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Hakardag jakbym słyszał Donka, jakieś koligacje rodzinne? ^^^^

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez szpilek Zobacz posta
    Hakardag jakbym słyszał Donka, jakieś koligacje rodzinne? ^^^^
    Czy ja wglądam na leminga?

Pisząc o cierpliwości mam nadzieje, że szybko wyczyszczą z "lagowego syfu" wszystkie serwery (reset) - i zacznę przygodę od nowa - już bez żadnych bubli

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Pochłaniacz Zobacz posta
    Nowa ziemia to stary serwer, chyba pierwsz? U nas niema lagów...
    Dam Ci radę - nie obraź się....

W kwestii lagów lepiej, jako gracz z jednego z najnowszych serwerów, się nie wypowiadaj. Ludzie ze starszych Ciebie zjedzą.... Już miałem Ci coś ostrzej napisać, ale lepiej będzie jak Cię ostrzegę przed innymi wkurzonymi graczami z mega problemami na sowich starszych serwerach.

pzdr

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Hakardrag Zobacz posta
    Czy ja wglądam na leminga?

Pisząc o cierpliwości mam nadzieje, że szybko wyczyszczą z "lagowego syfu" wszystkie serwery (reset) - i zacznę przygodę od nowa - już bez żadnych bubli
    To jest biznes Hakardag jednostronny, nie gra, nie przygoda. Poczytaj regulaminy etc.
    A lagi są bo firma postawiła na ilość nie na jakość i tak już zostanie. Lagi zniknął jak część userow odejdzie. Ale nie na długo. Pojawi się reklama w tv i identyczne wątki zastąpią te teraz.

Uprawnienia umieszczania postów