Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Uzytkownicy netbooka - dyskryminacja czy niedopatrzenie?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra

Uzytkownicy netbooka - dyskryminacja czy niedopatrzenie?

Sprawa wygląda jak na załączonym screenie:

Byłabym wdzięczna za pomoc i/lub naprawienie gry robiąc ją użytkową dla posiadaczy małych, wygodnych komputerków o przekątnej monitora 10 cali.
    Niektóre pola można zrobić bardziej widocznymi dzięki schowaniu listy znajomych, ale nie wszystkie.
    Gra jest męcząca, w****iająca a do tego nie można handlować!

Dziękuję za wysłuchanie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    gralem na podobnym sprzęcie na Chromie i bylo bez problemu. Ustaw sobie przeglądarkę na pełen ekran, pokombinuj trochę.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Ale ja mam przeglądarkę na pełny ekran...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    chodzi o klawisz F11 a tamten screen nie jest na pełnym ekranie, troszke rozwiąze problem ale i tak granie na netbooku pozostaje upierdliwe

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja sądzę że to dyskryminacja ! Zapewne BB ma układy z producentem sprzętu 15" i więcej, nie pozwala w ten sposób na korzystanie z wygodnych urządzeń robiąc z Was gorszych graczy !! Tak jest wyszedłbym na ulicę i protestował , odciągnęło by to Was od pisania głupich tekstów że to dyskryminacja bo kupiłaś sobie coś małego :P

Jest masa gier w których ten problem mają posiadacze małych ekranów, ale tylko w TSO za swój wybór sprzętu widzę obwinianie o dyskryminację, coś ostatnio modne słowo, a wystarczyło napisać : czy można dostosować grę dla licznej grupy graczy z ekranem 10"?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    a ja bym proponował zwiększyć rozdzielczość w komputerze a nie się czepiać twórców gry.

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mam to samo na acerze d270

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez heyka Zobacz posta
    Zapewne BB ma układy z producentem sprzętu 15" i więcej, nie pozwala w ten sposób na korzystanie z wygodnych urządzeń robiąc z Was gorszych graczy !!
    az o taką teorie spiskowa to BB nie podejrzewajmy :P, Po prostu programisci lekko dali ciała i tyle. Trzymam kciuki dla Was chłopaki zeby to poprawili.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Złota Góra
    Cytat Zamieszczone przez TITO_CFC Zobacz posta
    mam to samo na acerze d270
    a możesz sprawdzić czy zwiększenie rozdzielczości problem rozwiążę? wiem, że jeśli chodzi o codzienne zmienianie rozdziałki na czas gry jest uciążliwe ale jeśli przez to nie da się grać a po zamianie będzie można to przynajmniej do czau rozwiązania problemu przez developerów będziecie mogli sobie pograć.

Osadnik Awatar Miesiączka
    Serwer
    Słoneczny Gród
    to jest olewanie graczy a nie dyskryminacja musimy czekać tydzień (mam nadzieje że się wyrobią) żeby naprawili bug z znajomymi (2x ten sam znajomy 5x 6x etc) do tego żeby naprawić ten błąd co piszesz wystarczy że by dodali możliwość wyboru rozdzielczości ale nie po co się przemęczać? pogadają, popiszą i tak przez kilka miesięcy a oni i tak nic nie zrobią

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów