Witam,
Mam taką propozycję, co Wy na to, żeby dołożyć taką informację w podsumowaniu gospodarki, że będzie pokazywało informację po przeliczeniu w jakim tempie zapełni nam się magazyn.
Proszę o oddanie głosu.
Za
Przeciwny
Witam,
Mam taką propozycję, co Wy na to, żeby dołożyć taką informację w podsumowaniu gospodarki, że będzie pokazywało informację po przeliczeniu w jakim tempie zapełni nam się magazyn.
Proszę o oddanie głosu.
Ostatnio edytowane przez allan_tczew ; 04.10.2012 o 12:26
ok, ale takie coś mogłoby się włączać obok grafiki surowca w postaci białego wykrzyknika (jeśli została określona ilość czasu) lub czerwonego wykrzyknika (jeśli czasu zostało mniej), a po najechaniu na wykrzyknik pokazywałoby się okienko z informacją o czasie
taki pomysł dlatego, że miliony cyferek w kolumnie mogłyby wprowadzić trochę zamieszania
mnie osobiście udaje się zaoszczędzić mało surowców, więc nie wiem, czy graczom, którzy mają pełne magazyny to odpowiada
nie taki zły pomysł. Też nieraz jestem ciekaw kiedy zapełni się magazyn. Tylko aby to info również obejmowało zbufowany budynek :P
Jestem za z mała modyfikacją.
To czemu nie zrobić historii towaru w magazynie (ostatnie 12,24,48 gradacja zapisu stanu co 30 min).
To pozwoli stwierdzić, o który towar należy szczególnie zadbać.
Jaki szybko maleje i trzeba np. dokupić lub wybudować.
Zaznaczenie tendencji spadku do 0 lub przekroczenia max wartości to już pikuś.
Pomysł też dobry. Głównie chodzi tu o to, żeby produkcja nie została zatrzymana, żeby wykorzystać "całą moc przerobową".
Przedstawienie czasu zarówno przepełnienia, jak i opróżnienie magazynu to świetny pomysł. Często porównuje zużycie surowca z jego ilością w magazynie więc taka i taka opcja bardzo by mi się przydała.