Zobacz wyniki ankiety: Sugestia?

Głosujących
5. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • ZA

4 80.00%
  • PRZECIW

1 20.00%
  • OBOJĘTNIE

0 0%
Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Nie zamykanie okna Podsumowania gospodarki po kliknięciu w nim budynku.

Tarna

Nie zamykanie okna Podsumowania gospodarki po kliknięciu w nim budynku.

Jest to bardzo uciążliwe jeśli chcemy znaleźć wszystkie nasze budynki danego typu i np. je poprzenosić, zbuffować lub tylko zobaczyć co w nich się dzieje. Trochę nie wiedziałem jak to opisać dlatego opisze jeszcze raz na przykładzie hat kamieniarzy:
    opcja pierwsza ganiam po mapie i szukam bo nie pamiętam gdzie stoją i każdego buffuję z osobna - tak jest teraz lub korzystam z "udogodnienia" klikając "liczydło" ->kamień -> kamień _> produkcja i mam to o co chodziło WSZYSTKICH KAMIENIARZY i tu bym zmienił, że klikając na ikonki moich hat kamieniarzy to nie zamyka okna z wyborem tylko dodatkowo otwiera chatkę którą kliknąłem.
    No a teraz to zamyka jak kliknę i muszę cały proceder zaczynać od nowa i zaś wybrać jedną chatkę i tak w koło macieju.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Jestem za.

Dodał bym też opcje zadokowania oka (blokady automatycznego zamknięcia).
    Otwierane okna powinny mieć możliwość zamiany wielkości i położenia w głównym oknie.

Osadnik Awatar Maghemit
    Serwer
    Kolonia
    można by minimalizować okno tak jak przygody do prawego rogu przeglądarki

Uprawnienia umieszczania postów