Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Magazyny nie do usunięcia.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Dolina Odkrywców

Magazyny nie do usunięcia.

Mam problem z usuwaniem magazynów, kiedy wybieram wyburz budynek i najeżdżam na magazyn reakcja jest jak przy próbie przesunięcia - tj. brak jakiejkolwiek reakcji tak jakby usuwanie magazynu było niemożliwe. Mam tak z dwoma magazynami z bodajże ośmiu na mapie...
    Oto screen z wyraźną niepodświetloną "bombą" : .

Proszę o jakieś wskazówki. ( Tak jest cały czas, relogi nic nie dają)
    Ostatnio edytowane przez Kuba_Hesser ; 12.09.2012 o 01:38

Osadnik Awatar mack0wski
    Serwer
    Czarci Gaj
    na jedna strefe musi byc jeden magazyn

Odkrywca
    Serwer
    Kolonia
    Kuba, aby usunąć niechciany magazyn w którejś ze stref, postaw nowy magazyn w tej samej strefie w innym miejscu, wtedy ten pierwszy będziesz mógł usunąć (tego drugiego juz nie). Zapytasz dlaczego? Otóż jak zapewne pamiętasz z samouczka dopiero postawienie magazynu "uwalnia" strefę do budowania, szykania surowców, eksploatacji złóż, itp. bez niego strefa nie jest Twoja. Jesli więc tak bardzo chcesz się pozbyć magazynu z którejś ze stref eksmituj z tej strefy wszystkie swoje budynki i wtedy dopiero sprubuj usunąć magazyn, ale też nie jestem pewien czy to się Ci uda. Poza tym wraz z postępem gry przyda Ci się powierzchnia magazynowa, która jest łączna dla wszystkich budynków.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Podepnę się pod ten wątek. Podbiłam nowe włości i chcę tam wybudować magazyn (mam patenty), ale pokazuje mi się info, że osiągnęłam już maksymalną ilość budynków tego rodzaju i magazyn jest nieaktywny na liście. Mam po jednym magazynie na każde podbite włości. Co z tym zrobić?

EDIT: Problem rozwiązany. Chyba była mała zawieszka
    Ostatnio edytowane przez Yelonka ; 20.09.2012 o 13:14 Powód: Problem rozwiązany

Uprawnienia umieszczania postów