Sortowanie w handlu w dalszym ciągu wygląda tak:
1
11
1110
2
250
3
4
410
Według mnie powinno wyglądać tak:
1
2
3
4
11
250
410
1110
Tak, to dobry pomysł.
Nie, to zły pomysł.
Nie mam zdania.
Sortowanie w handlu w dalszym ciągu wygląda tak:
1
11
1110
2
250
3
4
410
Według mnie powinno wyglądać tak:
1
2
3
4
11
250
410
1110
jak najbardziej jestem na tak, do tego jeszcze zmieniłbym jeden aspekt, skoro wpisuje że chcę mąkę to w lewej kolumnie powinna wyskakiwać tylko mąka, a nie że drewno a ktoś da mąkę, takie oferty powinny być pod wyszukaniem drewna, tak jak to było w starym handlu oknie czatu, bo zaspamowane jest odwrotnymi ofertami.
emuQ ale to w takim razie powinno być pole wyboru szukam mąka bo chcę ją sprzedać, czy szukam mąka bo chcę ją kupić. bo w tej chwili wyszukuje "dobrze" szukasz mąka masz mąka... :/
co do pomysłu Jurka - 1000% za
Baaa, żeby tylko ten problem był. Można przykładowo kupić oferte doładowania do złota jak jest wystawiona, ale ja nie moge wystawić oferty kupna tegoż doładowania np. za 250 monet +500 ... to jest chore, albo mam zbugowany handel
Czasem bywa tak, że wystawiony towar zniknie po zakończeniu czasu. Miałem tak już pare razy, co prawda wrócił po kilku godzinach ale nerwy mi troche szarpnęło![]()
emuQ to powiedz mi co Twoim zdaniem miałbym wpisać jeśli mam olbrzymią nadprodukcję mąki i chcę ją sprzedać nie wystawiając oferty - wpisuję mąka i wybieram oferty za które maką moge zapłącić. jesli jest coś ciekawego to ją sprzedaję - proste prawda.
Rozumiem, Twoje zdanie i Twój sposób podejścia na handel, ale pamiętaj - nie jest on jedyny i śłusznyjest tylko Twoim sposobem na handel
hakardrag zgadza się to uciążliwe że nie wszystko można wystawić w opcji kupię...niestety inny zonk to brak możliwości wystawienia kilku partii towaru, który nie jest grupowany np. przygód czy ozdób - bo w gwieździe są pojedyńczo :/
no faktycznie, nie przychodzi mi nic na myśl, uświadomiłeś mi to, ale musi być jakieś rozwiązanie tego w inny sposób![]()
ja nie korzystam z sortowania bo jak pierwszy raz korzystałem to stwierdziłem "co jest *****" źle sortowało i przestałem go używać. A ten pomysł wydaje mi się całkiem Całkiem :P
emuq sadzez ze powinno cie usatysfakcjonowac rozwiazanie ze byla by twoja maka jako 1 na liscie a nastepnie jako maka do sprzedania
niewspominajac ze jesli juz maja byc te niewygodne strony to niech beda . tylko ze po sortowaniu niech beda wszystkie oferty jednego rodzaju z wszystkich stron a nie tej jednej wyswietlanej