Nie wiem czy to już było.. chociaż na pierwszych 2 stronach tego nie widziałem..
jak dla mnie ciekawym pomysłem byłoby gdyby generał rozwijał się wraz z ilością ataków na bandytów... tzn zbierał doświadczenie.. poprawiał sobie staty itp..
Nie wiem czy to już było.. chociaż na pierwszych 2 stronach tego nie widziałem..
jak dla mnie ciekawym pomysłem byłoby gdyby generał rozwijał się wraz z ilością ataków na bandytów... tzn zbierał doświadczenie.. poprawiał sobie staty itp..
Bardzo ciekawe. Mógłby się 'przekształcać' na doświadczonego a potem Weterana. Tylko pewnie BB nie będzie tym zainteresowany, bo sprzedaż klejnotów spadnie...
Nie bardzo wiadomo ktore staty mialby sobie poprawiac.
Pojemnosci - nie, bo wtedy po pierwsze predzej czy pozniej musialaby spasc sprzedaz weteranow, po drugie: weteranowi tez musialaby rosnac pojemnosc, ulatwiajac walke jeszcze bardziej niz samo wprowadzenie weterana do obiegu.
Siły - po co, skoro general na polu walki jest sam jeden i ze swoimi obrazeniami i tak robi w walce mniej niz dowolny oddzial dowolnych jednostek.
Wytrzymalosci ? Po co, skoro jest atakowany gdy już nie masz jednostek, a w tym momencie nie robi roznicy czy ma 1 czy 120 hp, skoro w zdecydowanej wiekszosci przypadkow pozostalych jednostek wroga wystarczajaco duzo, zeby zdjac go na 1 hita.
Moglby poprawiac statystyki jednostek, ale wtedy znowu: trzeba zaproponowac konkretne cyferki, zeby bylo nad czym dyskutowac.
"A necromancer is just a really, really late healer"
Mógłby chociaż szybciej chodzić, regenerować się i przemieszczać do strefy.
Wg mnie np:
zdobycie 10k expa - zwiększenie tych statystyk o 10%
zdobycie kolejnych 20k expa - zwiększenie o 20%
itd. do 100% i koniec.
Nie spowoduje to zastąpienie weterana, więc BB nie powinien się obawiać, że im sprzedaż spadnie, a gracze mieliby większą radochę.
Przemieszczanie do strefy - ok. Regeneracja - ok, ale szybsze chodzenie uwazam za poroniony pomysl. Graczom niestosujacym blokow raczej w niczym nie pomoze (bo szybkosc przemieszczania sie i tak nie decyduje o szybkosci robienia przygod) a tym stosujacym powaznie utrudni zycie (i to szczegolnie jesli generalowie mieliby awansowac w roznym tempie).
"A necromancer is just a really, really late healer"
Gdzie ankieta ?
Po za tym jeżeli już miałby generał awansować to jego awansy wykupywało się za klejnoty np 500 szt.
Ankieta.
Zamykam.