Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Gracz nie przyjął zaproszenia

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Gracz nie przyjął zaproszenia

Jak w temacie...upłynęło ponad 8 godzin, gracz nadal widnieje w mojej przygodzie na "szaro" i nic nie mogę z tym zrobić.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Miałem w weekend podobny problem - i, niestety, byłem zmuszony zakończyć Matczyną Miłość bez wymiany/sprzedaży dropa (drop, który małym kosztem ktoś mógłby zgarnąć zmarnował się). Wiem też od kolegów z gildii, że to powszechnie występujący problem.

Zgłosiłem problem do supportu, dzisiaj otrzymałem odpowiedź: sugerowali sprawdzenie, czy problemu nie powoduje program antywirusowy, firewall, nieaktualna wtyczka Flash, albo jakiś dodatek do przeglądarki - ale mam wrażenie, że to standardowa odpowiedź, wydaje mi się mało prawdopodobne żeby któryś z tych elementów zepsuł akurat to, a wszystko poza tym działałoby prawidłowo...

Dla mnie, niestety, jest już zbyt późno na rozwiązanie problemu - jak już wspomniałem, przygodę byłem zmuszony dokończyć samodzielnie. Zapytałem się o możliwosć uzyskania rekompensaty na poniesioną stratę (drop można przeczież dobrze sprzedać...) - zobaczymy, jaką uzyskam odpowiedź.

[Update] Wsparcie techniczne zrekompensowało mi stratę.
    Ostatnio edytowane przez Pan_Mietek ; 03.09.2012 o 18:27 Powód: aktualizacja

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Analogicznie - przygodę musiałem zakończyć solo, natomiast otrzymalem rekompensatę poniesionych strat

Uprawnienia umieszczania postów