Zobacz wyniki ankiety: Czy uważasz że propozycję przydałyby się w grze?

Głosujących
15. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • tak

14 93.33%
  • nie

4 26.67%
Ankieta wielokrotnego wyboru
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Kilka pomysłów

Początkujący Osadnik Awatar geraz
    Serwer
    Czarci Gaj

Kilka pomysłów

Witam, mam kilka pomysłów:

1. Możliwość zmiany kolejności tworzonych premii i jednostek w magazynie prowiantu i barakach (często usuwam i tworze na nowo żeby tylko wyprodukowało się w tej kolejności co chce..)
    2. Przycisk w menu generałów zaraz koło [ok] i [anuluj] o nazwie [zwolnij wszystkie jednostki], bardzo by się przydało nie sądzicie...?
    3. Możliwość podejrzenia ilości armii znajdującej się na przygodzie w momencie gdy nie mamy w danej chwili żadnego generała, np na górze jak ikonka z ludnością na głównej wyspie (do uzgodnienia...)
    4. Możliwość podejrzenia ilości wojska powracającego z przygody gdy nie jest przydzielone do generała. Jest tylko info kiedy wróci a często chce wiedzieć ile ich zostało bo chce przygotować się do kolejnej przygody.

Myślę że są to racjonalne propozycje dot. gry... punkty 1 i 2 naprawdę by się przydały.
    Pozdrawiam,
    geraz

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Dodaj ankietę, bo zaraz bot wpadnie i zamknie, nie pytaj jakie to ma znaczenie, tak sobie ktoś wymyślił w regulaminie.
    Pomysły w porządku, wydają się łatwymi do wprowadzenia kosmetycznymi zmianami, np ten guzik do zwalniania jednostek. Wszystkie byłyby raczej mile widziane, ale cóż, pewnie nigdy nie zostaną wprowadzone ;]

Edit: No ankieta już niby jest, tylko bez sensu, że da się zaznaczyć jednocześnie "tak" i "nie" :P
    Ostatnio edytowane przez Rashaz ; 23.08.2012 o 20:06
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Osadnik Awatar emuq
    Serwer
    Czarci Gaj
    geraz, jestem za ;] kosmetyka która ułatwiła by grę :P

Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    1. Jak najbardziej tak
    2. Dla mnie zbędne
    3 i 4. Obojętnie

Uprawnienia umieszczania postów