Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Atak wojsta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Atak wojsta

Witam.
    Kolejny raz to samo. Gdy wysyłam moje wojsko z atakiem na obóz bandytów ... ów wojsko nie atakuje wskazane tylko całkiem inne ... wo walce jeżeli jest wygrana atakuje kolejne. Najgorsze jest to że nie da się kliknąć komendy odwrotu. ... Może ktoś to w końcu naprawi ... już kolejny raz straciłem całe wojsko....tak się nie da grać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Osadnik Awatar Maghemit
    Serwer
    Kolonia
    możliwe, że to jest zrobione celowo... ja miałem tak, że zaatakowałem obóz łatwy, ale rycerz przechodził przez czerwone pole obozu średniego, i dodatkowo ten obóz był za granicą (rycerz przekroczył niebiesko-czerwoną i w tym państwie był obóz łatwy, a potem czerwono-czerwoną z obozem średnim) nie dało się poprowadzić rycerza taką drogą, aby ominąć czerwone pole obozu średniego, mimo że było dużo miejsca na mapie. Ale u mnie komendy odwrotu działają...

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    @Maghemit - to, co opisujesz to normalka przy podbijaniu 3 strefy - trzeba zniszczyć jeden obóz z 6. Wszystko jest opisane na forum.

@Ruppppel - komenda odwrotu nie działa, jeżeli masz cały czas wyświetlony garnizon. Zamknij go w momencie, kiedy zaczyna się walka i wyświetl zaraz po zakończeniu - powinno zadziałać (jeśli nie będzie lagów na serwerze).

Uprawnienia umieszczania postów