Mam problem z wyburzeniem stajni dla koni. Tzn rano miałam wystarczającą ilość drewna liściastego i chciałam wybudować stajnie, jednak w trakcie budowy usunęłam budynek, wiec złoża powinny wrócić do magazynu a NIE WRÓCIŁY!!
Mam problem z wyburzeniem stajni dla koni. Tzn rano miałam wystarczającą ilość drewna liściastego i chciałam wybudować stajnie, jednak w trakcie budowy usunęłam budynek, wiec złoża powinny wrócić do magazynu a NIE WRÓCIŁY!!
odpowiem tak: jeśli budynek był w kolejce budowania (drugi / trzeci) to usuwasz go x w kolejce budowania i odzyskuejsz całe surowce, a dokładnie nie są one wogóle zabierane, bo te są zabierane dopiero jak budynek przeskoczy na pierwsze miejsce i zaczeni się proces budowania.
jeśli budynek już zaczął się stawiać tj. z magazynu / domu władyki wyruszył już setlers budowlaniec żeby go wybudować to nie zburzysz tego budynku aż do jego postawienia. i co najważniejsze. za zburzenie postawionego już budynku odzyskujesz 20% wkładu czyli jak jego postawienie kosztowało 100 surówki to za zburzenie dostaniesz jej jedynie 20. jeśli Twój przypadek jest inny to zrób relog lub napisz do supportu, jest duża szansa że oddadzą skoro trafiłeś na jakiś bład gry