Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: godzilla 2 czyli krwiożercze piranie

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

godzilla 2 czyli krwiożercze piranie

ponieważ magazyn produktów dalej mi się leveluje dziś przedstawię nowy pomysł :

robimy przynętę dla ryb, tylko zamiast chleba dajemy mięso. Dodajemy taką przynętę sąsiadowi do ławicy i gdy jego rybak wyjdzie łowić - piranie zjadają go . Chata rybaka przestaje działać i trzeba ją wyburzyć i postawić od nowa. Dodatkowo jest szansa (10% za każdy 1000 wrzuconej przynęty) że przywabimy Godzillę - która wyjdzie z morza i rozwali kilka budynków stojących przy brzegu
    Ostatnio edytowane przez smerdajajeczny ; 11.07.2012 o 11:43

Osadnik Awatar Matre
    Serwer
    Nowy Świat
    Jarałeś coś?

daveandnokia
    stary, nie wiem co przed chwilą oglądałeś, Godzille czy też Piranie 3DD, ale pomysł jak najbardziej... bezsensowny:P

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Twoje pomysły sa jak by to powiedzieć, słabe, może sobie daruj takie kolejne gnioty.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Czy ty chcesz żeby jakieś dzieci rozpłakały ja cię dorwę jeżeli taki głupi pomysł wsadzą !

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ło matko, ludzie, nie widzicie że on żartuje? trochę dystansu...

smerdajajeczny, nieźle się uśmiałam już wczoraj przy godzilli tak trzymaj!
    poczucie humoru pomaga przetrwać różne trudne sytuacje i otaczające nas absurdy, wiadomo lepiej się śmiać niż płakać

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Jestem za :P
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Banned
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak ankiety - zamykam.
    Proszę zapoznać się z Regulaminem działu "Pomysły i sugestie" a następnie założyć nowy temat.

Uprawnienia umieszczania postów