Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: potwierdzenie przed ulepszeniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

potwierdzenie przed ulepszeniem

Witam

chciałbym zaproponować by dodano potwierdzenie przed ulepszeniem budynku powiedzmy po wyżej 3 poziomu
    nie wiem dlaczego, ale już kilka razy zdarzyło mi się pomylić przycisk ulepszenia budynku z wznowieniem produkcji.

Do tej pory ów pomyłki nie były tak szkodliwe ale dziś wbiłem przetop stali na 4 poziom zamiast wznowić produkcje, nie dość ze kosztowało mnie to 1500 granitu to jeszcze zepsuło mi całą linie która była dograna do tego przetopu na lv3.

Dlatego też uważam iż takie potwierdzenie przed ulepszeniem, jak np przed wymuszeniem by się przydało.

Proszę nie pisać że mogłem patrzeć co wciskam, nawet Marszałek Sejmu się pomyliła i zagłosowała przeciw swojej partyjnej koleżance, wiec jak widac pomyłki się zdarzają, a tu przepraszam nic nie pomoże.

Pozdrawiam

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Nie no trochę uwagi z twoje strony i będzie git ja się osobiście będę irytował dodatkowym potwierdzaniem ulepszenia ... mało to jest klikania jeszcze więcej chcesz mieć.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jeszsze wiecej klikania gosciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    potwierdzenie jet dobre ! a ile wy dziennie budynkow na 4-5 lvl budujecie ze az tak to klikanie przeszkadza??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A tak ciężko patrzeć co się robi zamiast klikać bez opamiętania? Żadnych dodatkowych potwierdzeń.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    no i potwierdzenie jest... przed każdym ulepszeniem byle studni czy kopalni na 2 poziom...co jednak irytuje

Osadnik Awatar Wolf43211
    Serwer
    Słoneczny Gród
    To może opcje niech będą kto chce potwierdzenia zafajkuje sobie i problem z głowy

Uprawnienia umieszczania postów